Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video

Od: pepa* odpovědí: 14 změna:
Potřebuji dostat filmy z videa do počítače.Propojení mám.
výtka
Upozornění od sys maverick 06. 05. 2007 08:45:30

Napiš do nějaké odpovědi pořádně co to dělá,kdy to dělá, zda funguje alespoň tuner samotný,zda to nahrává alespoň přímo z tuneru. Pak se můžem zaměřit na nahrávání z jiného zdroje. Na tohle se fakt nedá takhle odpovědět!
Mav

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x
Jaké propojení?
pepa*
hodnocení

Ve videu scart kabel do televizní karty Aver tv 6 v počítači .

tesyk*
A k té kartě nebyl žádný software?
pepa*
hodnocení

je,tam program aver media center,ale tam to taky nejde
tesyk*
A píše to něco? Nebo to vůbec nereaguje? A co třeba TV signál to zachytává?
25gowron*
chtelo by hlavne napsat o jakou TV kartu se jedna(jaky mas system) .. jak to zapojujes ...
nevim jak regovat na otazku tipu ...nejede mi auto , ridicak mam ...
pepa*
hodnocení

TV karta je avermedia hybrid.System XP profesional.Do VHS videa zapojím scart kabel,do karty zapojím viz obrázek.Spustím video na aver panelu spustím televizi a přepnu na S video a nic se nezobrazí.

Zdroj signálu můžu mít:

Analog TV,S video,Compositni,DVB-T,DVB-Tradio,FM radio,

Video
pepa*
hodnocení

Aver media A16D PC Hybrid DVB-T .Tuto televizní kartu mám v počítači.
tesyk*
Tak mi napadá je na to SCARTU přepínání IN/OUT? Není to SCART pro vstup signálu do TV? Potřebuješ SCART který má výstup signálu.
pepa*
hodnocení

Na scartu přepínání není.Jak poznám ten výstup na kabelu?
tesyk*

Jestli máte kameru, nebo jiné zařízení, které má výstup S-video, tak tam zapojte ten konektor a potom jestli se vám začne v TV zobrazovat obraz, tak se jedná o SCART kabel, určený pro vstup S-videa do TV. Když si projdete internet kde se popisuje zapojení kolíků u S-videa a SCART konektoru, budete mít jasněji.

25gowron*
podle toho co sem nasel by to mel byt vstup ...
25gowron*
ted si nejsem vubec jistej mozna placnu blbost , ale u videa bejvaj dva scarty a nefunguje jeden nahodou jako vstup treba ze satelitu a tak , jestlito treba nezapojujes do nej...
tesyk*
To ne, v konektoru scart i s-video jsou kontakty pro vstup i výstup většinou obsažené (ale taky né vždy) a propojení dráty taky nebývá vždy pravidlem, i když kolíky jsou. Někdy se to liší výrobce od výrobce a čím dál na východ, tím víc z toho šilhám. Já jsem se setkal s kabelama s různýma kombinacema propojení a nakonec vždy pomohl multimetr a kontakty prozvonit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]