ahojky , hledám někoho kdo semnou něco podnikde jako koníček . Mám rozepsanou knihu fotim atd. Třeba nějaký klub přátel co něco zajimavého vymyslí podnikne atd. Třeba společně psát články do časopisů atd. doplněno Všechny kdo chtěj poznat nové kamarády kamarádky ,někdo jich mooc nemá a nemá ani svůj koníček.
Dobrý den, Vy chcete takový kroužek nebo klub založit? Nebo ho hledáte? Ve Vašem měste nic není? Knihovna nebo Dům mládeže nic nepořádá? Upřesněte to. Zdravím!
doplněno 09.03.16 17:19:
amely - dobře. Tak bydlíte na vesnici, chcete tam založit klub, lidé se tam budou scházet a psat dohromady nějaké články nebo fotografovat. A to tam přijedou např. ve čvrtek odpoledne a z celé ČR? To nemáte spolužáky nebo kamarády v místě? Nebo to má být nějak přes internet?
doplněno 09.03.16 17:41:
amely - Jičín znám a to není rozhodně město bez lidí. Vy si chcete najít nové kamarády, ale to snad nemusíte zakládat klub, hledat pro něj prostor nebo ho registrovat. Zkuste třeba turistický kroužek (určitě tam bude), choďte na výlety, pište o tom články a foťte.
Věřím tomu, že v Jičíně nějací lidé jsou .
doplněno 09.03.16 17:53:
amely - hledejte viz odkaz: http://www.jicin.org/
amely
Chtěla bych takovy klub založit . Navic ja bydlim na vesnici v takovym zapadakově a nejbliši město nic takoviho nepořáda aspon jsem to na internetu nenasla a po meste taky ne.
amely
Okres Jičin nejlepe tam by sme se schazeli . Spolužačky no mam dvě s kterema se ze středni bavim a jsou super. Pak mam ještě jednu ale ta másvoje koničky a zajmi prostě je nemame stejne. Oni ji bavěj hasiči a tak a na zabavu jako parta lidi moc neni je spiš samorař. Jinak jsou to prostě super holky. Ale chtěla bych taky poznat nove lidi.
amely
Ten klub nebo kroužek by se nemusel zakladat ale je spusta mladych co doma sedi u pc a nic zajimaviho nedelaj . Takle by sme mohli jit třeba do knihovny třeba 5 lidi pokecat . Jit na vilet neco zajimaviho vymyslet atd. A po Jičině skoro nikoho neznam . A mlady lidi jako ja ubec ne. Tak nevim jak bych tam ty lidi našla nakou tu partu.
amely
Děkuji za odkaz.Ale pomohlo by mi třeba kdyby ni napsal někdo z okoli Jc někdo okolo 20 a pak by sme schaněli dalši lidi.
iz*
Amely, tady podle mne zbytečně ztrácíš čas.
Není tu žádná seznamka a pokud hledáš lidi s podobnými zájmy,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.