Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přispěl jste snad dobrovolně, byl to dárek - a je to pryč. Nárok na co?
Kamarádka má lepší život. To jste chtěl, tak ji to přejte (a její šikovnost). Zdravím!
Adame, vy nepíšete, že jste půjčil. Vy píšete, že jste přispěl. Přispěl? Dal? Daroval! Proč by měla něco vracet?!
babkazove, máte pravdu, pokud nemá žádnou darovací listinu, tak nemá v případě nevděčnosti žádné odvolání a dovolání. Myslím že pánové a nejen oni by měli začít používat mozek. Jeden daruje byt, druhý velké peníze, žena pro změnu vloží velké peníze na renovaci něčeho co jí nepatří, tedy do cizího majetku zdá se mi to, nebo národ hloupne?
A navíc nikdo z těchto lidí se sem předem nepřijde poradit zda to má vůbec udělat.
Já jsem Vás babkovaze ale nepochopila, nebo jste Vy nepochopila, proč jsem to sem dala.
Vždyt Karel Gott to udělal velmi správně, tak, jak se to má dělat ! Je vidět že to dělal za pomoci advokáta. Nešetřil na něm.
Tady na poradně jsou případy jak jeden daroval jen tak 300 000 korun. Druhý udajně jen tak daroval vlastní byt. Aby se stal možná bezdomovcem.
A já jsem sem pro ty pány a ostatní dala tohle poučení. Jak mám obdarovat, ale v případě že obdarovaný se ukáže jako nevděčník, může se mi můj dar vrátit.
V žádném případě jsem to sem přece nedala proto, abych tím chtěla naznačovat něco o mistrovi a jeho ženě. Je to jejich věc a já je mám ráda oba. Škoda že si to tu tak špatně vysvětlujete.
Přestože se snažím často obšírně vysvětlovat proč lecos píšu, tak přesto lidé nepochopí záměr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.