Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení žáhy

Od: tomasjanik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, už asi 4 den mě pálí žáha, nikdy jsem na to netrpěl. Může mě pálit žáha, když piju denně asi půl roku zelenou kávu?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Na to vám nikdo přesně neodpoví - zkuste ji přestat pít ,pak to poznáte, ale určitě ne hned...

Zajděte si do lékárny a kupte si Renie , vycucáte jednu tabletku a bude to dobré... těch přípravků je nepočítaně , zkuste se zeptat na tu kávu i v lékárně , zda to nevyvolává pálení žáhy.

Renie pomůže potlačit příznaky, ale neřeší problém. Jinak žáha může být z hodně sladkého, tučného a vlastně přežírání obecně, ale taky samozřejmě nějaký zdravotní problém se zažíváním.. Zkuste to renie, může to ustoupit a přežijete ten nepříjemný dočasný stav. Mě obvoďačka psala nějakou emulzi na předpis, říkala, že renie a spol není dobrý na dlouhodobé řešení problému.
hahanaj*

jistěže Renie není na léčbu jen na potlačení,ale právě aby to zkusil i bez té kávy...

jinak je dobrá i suspenze Anacid- nevím jestli není na předpis

hk
hodnocení

0x

Jakákoliv káva má neblahé důsledky na žaludek. Pokud je vám přes 50 let, problém bude nejspíše reflux. Máte třeba i mírné pálení v krku, mírně začervenalý krk, dlouhotrvající občasný kašel bez možnosti vykašlat hlen? Pokud ano, chce to vyšetřit a případně léky jako je Zulbex nebo Omeprazol a vynechat některá dráždivá jídla.

nick*

Pokud to neprejde bezne dostupnymi prostredky, tak si nechte vysetrit zaludek - muze to byt priznak pocatecniho stadia zaludecniho vredu !

hodnocení

0x

Může to být tou kávou. Takhle jsem se naučila pít kávu s mlékem. Bez mléka mě pálí žáha. Vyzkoušejte nejprve všecko okolo té kávy.

hahanaj*

mě zas pálí když ji piju s mlékem - myslím, že to nemáme všichni stejné

2kedar*
hodnocení

0x

Vyzkoušejte Vincentku. Mám s ni dobré zkušenosti.

Jinak jedlou sodu.

Hlavně žádné mlíko, jak někteří doporučují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]