U nás je také Česko. Před hodinkou byl u nás na samotě pluh, aby bylo možno ráno odjet. Silničáři po hlavní jezdí nepřetržitě jak zběsilí, za celou zimu nebylo tolik třeba, stromy se lámou.
Já jel 40km dvěapůl hodiny. Máme okolo nuly, co napadlo pomalu odtává. Nová Benešovská večer totálně zkolabovala, poněvadž někteří řidiči kamionů přestali používat mozky. Takže u nás zima je, asi tak do rána.
Praha 4. Tady je to jako z Mrazíka. Už jsem byla 3 x se psy na zahradě. Jak je sníh mokrý je i tam kde prašan normálně ne. Úplná bomba. Akorát větve stromů, které jsou normálně tak 2,5 m nad zemí jsou mi u kolen. Ale nádhera. Ale až to zítra bude tát, to bude sr...
Jaképak trošku, v Praze se tu brodíme sněhem, je sice pravda že bydlím vysoko, dole v centru to asi takové není, ale do centra to mám 20 minut metrem, takže aspon hodně podobné.
Turnovsko a daleké okolí, po sněhu téměř ani památky. Většinou jen pršelo. Teplota kolem 1°C.
kabod*
V říjnu 1969 napadl sníh a vydržel až do dubna...Dělal jsem řidičák na osobák s MB1000,brodil jsem se sněhem a NAUČIL se jezdit..Tehdy přírodní sníh,neee současné chemické granule z chemtrails,kdy napadne pět centimetru a je kalamita,nebot těžké vlhké a kluzké granule prostě mají jiné složení,než přírodní..Tehdy i v deseti centimetrech se jezdilo opatrně,ale NEKLOUZALO TO..
Ve středočeském kraji napadlo neuvěřitelné množství 10-13 cm sněhu, ohromná kalamita, jakpak to zvládnou ve vyšších polohách, kde občas napadne 30 a více cm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.