Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věříte ve Sportku?

Od: vlastik12 odpovědí: 12 změna:

Ahojte rádcové,

Věříte ve Sportku? Já začal teď sázet každou středu a neděli jeden sloupec, což je za měsíc asi 160 Kč. Někdo prokouří mnohem více, a takhle mám aspoň teoretickou šanci, že vyhraju milionky.

Věřím, že to jednou vyjde, milionáři jsou skoro každý týden, tak proč by to nevyšlo jednou mně.

A co vy? :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x
Průměrně vyhrajete polovinu toho, co vsadíte, protože polovina jde na výhry.

hodnocení

0x

Občas vsadím

No, s jedním sloupečkem je šance na výhru 1. ceny 1:14000000. Větší šance je, že Vás ráno před domem přejede parník *smich*. Nicméně občas někdo vyhraje, tak proč byste to nemohl být zrovna Vy? Já občasně sázím už řadu let plný tiket (takže šance 1:1400000), stále stejná čísla. A občasi něco vyhraju. Většinou kolem 70,00 Kč, jednou dokonce celých 650,00 Kč *ee*!

wasube*

magdone co jste s tolika penězi dělal?*smich*

Občas vsadím

No co by? Vsadil jse si sportku *frajer*. A ještě zbylo na pivo.

hodnocení

0x
Taky věřím, že to jednou vyjde. A taky to výherci ze srdce přeji. Ale rozhodně to nebude z mých peněz, jelikož do sázení nedám ani halíř :)

hodnocení

0x

Občas vsadím

Čas od času si koupím sportku za 20 kč. Jeden sloupek, bez šance. Tak si vlastně kupuji vstupenku na sen. A sním a přemýšlím, co bych s výhrou udělala. *nevi*Kdybych si mohla vybrat, tak tu hodně velikou výhru bych nechtěla. Asi bych nevěděla co s tolika penězi, abych je neutratila zbůhdarma. Abych je použila na to, aby vydělávaly. Ale nevěděla bych, vlastně nikdo z mé rodiny by nevěděl, jak je vhodně investovat tak, aby zajistily pohodlí i budoucím. Velikánské peníze by mě připravily o klidný spánek. Myslím si, že nejen mě. :-D Kdybych vyhrála rozumně, použila bych je na vylepšení prostředí, ve kterém žiju. Kdybych vyhrála hodně, podělila bych rodinu. :-D Mám to dobře promyšleno! Jen ještě vyhrát! *ua*

doplněno 28.02.16 09:26:

Magdon, uvažuji úplně stejně. Chtělo by to nekecat nikde, snad ani dětem ne. Výhru nevyzvednout, ale promyslet. A tam se svou fantazií končím. Chtělo by to něco koupit, plácnu - fabriku. A pak se přestěhovat, už jako někdo jiný. Se slatýma spoďárama na zadku, který byl včera holý. :-D *smich* *haha*

Občas vsadím

Což o to, co s přiměřeně velkými penězi bych věděl *frajer*. Co s moc velkými už mě nic nenapadá *nevi*, ale věřím, že by se to nějak vcuclo ;). Určitě bych je nerozházel za pitomosti, na to nemám povahu. Jen nevím, jestli bych si takovou výhru (řekněme řádově desítek až stovek miliónů) měl odvahu vůbec vyzvednout *nevi*. Obávám se, že než bych došel domů, věděla by o tom celá čtvrť. Takže bych třeba musel "dobrovolně" pravidelně odevzdávat poplatky za ochranu kdejakému gaunerovi :( (třeba za to, abych ještě někdy viděl vnuka).

lidus*
hodnocení

0x

Ahoj, vsadím si plný tiket 2x za rok, týden můžu snít jak peníze rozdělím, zatím jenom sním a za mini výhry koupím maličkosti vnučkám.

nickys
hodnocení

0x

No já nesázím. Ona šance 1:14000000, to vypadá, že by mohlo vyjít, ale...

Představte si, že máte 14 km kolejí. K tomu malinké 1mm široké hodinářské kladívko. Pokaždé, když si vsadíte sloupeček, tak si za 20,- korun kupujete možnost ťuknout někde do té koleje. Kdy se asi trefíte kladívkem, na 14 km dlouhé koleji, na ten správný 1 mm?:-P

Chcete li slovy: čtrnáct kilometrů*sok*

rybana

Nickys - hezky vysvětleno.

hodnocení

0x

Ne, nevěřím tomu

Bývala doba, kdy jsem sázel pravidelně - i 400 na slosování... samozřejmě jsem prodělal... moje výhra max. 3x kolem 600,-Kč ... Otec sází snad 30-40 let - s výhrou to samé. Soused sází pořád a čím méně peněz má, tím více sází...

Jesti je takových lidí víc a propadli tomuto hazardu, pak 50% peněz dotací pro sport jsou z peněz lidí, co nemají pro děti na oblečení, jídlo...

Přestal jsem sázet - mám pořád stejně, ale jsem bez stresu.. vlastně mám o ty ušetřené peníze víc...

Občas vsadím

jmlc - "Přestal jsem sázet - mám pořád stejně, ale jsem bez stresu."

Největší chyba většiny sázejících je v tom, že sázejí proto, aby zbohatli a když se to nedaří, jsou z toho na mrtvici. Zbohatnout se ale logicky podaří málokomu (viz těch 1:14000000). Já sázím pro zábavu a pro trochu toho adrenalinu, podobně jako se třeba občas jezdím s autem vyřádit do bahna tankodromů (což mě rozhodně stojí mnohem víc) *frajer*. Je to prostě hra. Netřesu se při každém slosování nervozitou, jestli to už konečně vyjde. Kolikrát si kontroluju tiket až několik dní po tahu. Prostě když to vyjde, bude dobře - když to zase nevyjde, nic moc se neděje (na rozdíl od toho tankodromu) a zkusím to zase někdy jindy. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]