Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvoření hudby (na PC)

Od: jamaran* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Už nějakou dobu (asi rok, když vynechám "pauzy") si hraju s LMMS (což je free alternativa k FL Studiu), ale pořád neumím udělat pořádný song. V hlavě mi sice zní nějaká melodie, ale jen tak tak pro ni vytvořím zápis pro jeden nástroj, ale vytvořit k tomu i backtrack, to je nad mé síly. Sice jsem na YouTube našel plno tutoriálů, ale z toho se nedá vyčíst, jak spojí všechny nástroje dohromady aby to znělo nějak normálně. Oni prostě vezmou několik nástrojů a začnou tam přidávat noty jako nic. Když to chci udělat pro můj song, tak to prostě není ono, je to příliš jednoduché a skoro se to nedá poslouchat. Může mi proto někdo poradit - jak udělat dobrý backtrack?
PS: Moje hudba by měla být podobná té, které dělá Aurora, Sia (spíš její starší tvorba než její poslední 2 alba), Daniel Licht

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Auroru znám jen tu, jak se z ní střílelo za Lenina. A Sia ... KIA je auto, ale Sia? No nic.

Dělat hezké umění, to chce talent. Ale možná bych zkusil nějaké akordy, jako se třeba používají v poloautomatických doprovodech na elektrických klávesách.

jamaran*
hodnocení

Tak to jsou jejich křestní jména, Aurora je z Norska a Sia z Austrálie.

Akordy zkouším, ale nemůžu prostě přijít na to, jak to udělat, aby to splynulo s hlavní melodií.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]