Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K jakemu jit doktorovi?

Od: cermak odpovědí: 9 změna:
Zdravim. Posledniho ctvrt roku vubec necvicim nohy, protoze jsem si nejspis natahl trisla. Behem teto pauzy se mi udelalo toto, predtim jsem to nemel. Nevite k jakemu doktorovi s tim jit?
doplněno 27.02.16 12:35: Je to na leve noze v oblasti trisel. Za posledni mesic se mi to zvetsilo asi o polovinu. Pricinu radeji necham na doktorovi, ale je mozne, ze to je zpusobene strecinkem. Driv jsem byl neuveritelne zkraceny a ted jak mam vic casu, kdyz moc necvicim, tak delam hodne strecink a faktem je ze za kratkou dobu se mi rychle zvetsila mobilita.

K jakemu jit doktorovi?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

šla bych k obvodnímu, on vás pošle kam je potřeba

cermak
hodnocení

To jsem uz sel pred mesicem. Doktorka vubec nevedela, co mi je, tak mi dala seznam kontaktu na sportovni lekare. Krome jednoho zadny z nich nebral telefon. Ten jeden mi rekl, ze neni ani sportovni lekar ani nic podobneho.

tak u toho bych začal. změnil bych praktického lékaře.

nick*

Vypada to jako cerstva strie - tvori se napr.pri zvetseni objemu / napnuti kuze v tom miste a popraskani podkozniho vaziva. Na fotce je videt o kousek vyš starsi strie - stribrity prouzek na kuzi .

wasube*

*palec*

2masoni® Datum: dnes 12:41

Super rada, máte pravdu.

mamka*
hodnocení

0x
Souhlasim,ze je to strie,mivaji to zeny na brise v tehotenstvi.Je to spise kosmeticka vada.
wasube*

Strie pokud vím nebolí. Nejsou s nimi zdravotní problémy. Jestli tazatel má problémy, tak to těžko budou strie. Chtělo by to doktora, ne ale toho mengeleho, co má. Když je to v tříslech, mohl by to být i cévní problém.

doplněno 27.02.16 17:50:

Možná tu máte pravdu vy všichni. Ale pořád jsem myslela že tazatel napíše, jestli má nějaký k tomu ještě další problém. Na příklad pocit uskřiknuté kýly, pocit tahavosti nebo bolest při chůzi, jakoby křeč, to by byl problém s cévou. Ale bližší informace nejsou. Když by to hodně bolelo, tak bych volila rovnou chirurgii a není potřeba na ni žádné doporučení.

doplněno 27.02.16 18:04:

Tak jsem se podívala jak to tedy vypadá a je to podobné, tak asi máte opravdu pravdu, když to není bolestivé.

google.cz/...

google.cz/...

hodnocení

0x

Já si myslím, že by to měl vidět kožní lékař. Fakt to vypadá jako veliká stryje nebo opruzenina.

hk
hodnocení

0x

Plíseň, kvasinky, opruzenina atd. Nedostatečná hygiena těla, špinavý ručník atd... Po sportu je třeba se mýt a mít čisté a hlavně suché převlečení. Jinak není na škodu zaměnit sprcháč za obyčejné mýdlo zejména po sportu a pro určité partie těla. Srpcháč sice navoní, ale neumyje.

Takže na kožní a udržovat v suchu, měnit spodní prádlo a hlavně čistou bavlnu a ne upnuté boxerky. Jen volná kaťata. Nebo se toho nezbavíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]