Nejste přihlášen/a.
Luští někdo Můj kousek štěstí č. 8 str. 31 - už se mi to jednou stalo v jiném časopise, že mi to psalo špatná odpověď ač byla dobře, ale nechci si stěžovat, kdybych před ujištěním, že se náhodou nemýlím - vychází mi Ivan Trojan říká - považuji se za plachého chlapa. Děkuji, abych si ev. mohla stěžovat včas kvůli náhradě.
Teď koukám, jakou blbost jsem napsala do prvního dotazu - chlapa, nevím, na co jsem myslela, samozřejmě že do křížovky jsem odeslala člověka, mezjery, kód, všechno jsem znovu kontrolóvala, tak nevím, proč se mi to vrátilo.
Mks 8 5 h zaplachehocloveka jmeno prijmeni ulice cislopopisne mesto pscbezmezer (led tv za 3 800, - kč)
Mks 8 5 i zaplachehocloveka jmeno prijmeni ulice cislopopisne mesto pscbezmezer (epilátor za 3 500, - kč)
Pokud jste měla smsku v pořádku, měla byste být zařazena do soutěže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.