Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriály pro mladé

Od: janik* odpovědí: 12 změna:

Ahoj všem. Nějaké nápady na super seriály, nejlépe v cz a pro mladé.

Ráda se dívám na The O. C., Upíří deníky, Rizzoli and Isles, Sběratelé kostí, Mentalista a podobně.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaibatsu*
hodnocení

0x

Teorie velkého třesku, Lucifer, Jak jsem poznal vaši matku, Suits

janik*
hodnocení

Tyto sitcomy jako jsou Teorie a Jak jsem poznal ... nejsou moje parket a ale děkuji za názor. ;)

hodnocení

0x

Gilmorova děvčata - klasika mého mládí, pak Orphan Black, Pretty little liars, ale tyhle asi zatím nejsou nadabované, ale cz titulky jsou.

scv®
hodnocení

0x

Vyber si na serialzone nebo ČSFD podle vlastních preferencí. Ten vzorek seriálů v dotazu je poměrně široký a pojem " pro mladé" si třeba 13ti letá puberťačka a 26ti letý vysokoškolák asi každý vyloží značně odlišně, takže se dá "poradit"jak např. Ulice nebo Beverly Hills (v téhle kategorii se naštěstí vůbec neorientuji), tak třeba Dexter, Perníkový táta, Misfits, Hranice nemožného, Živí mrtví, Most, Mr. Robot, Temný případ, The Fall.. možností je až moc. A na český dabing pozor, ne u všech seriálů je to výhoda.

jikek
hodnocení

0x
Ahoj! Pokud mas rada ty serialy, jake jsi vyjmenovala, doporucuju ti se podivat na THE 100! Je to sci-fi serial pro mladistve, takze kdyz mas rada TVD, mohlo by se ti to libit. Take ti doporucuju TRUE BLOOD.

hodnocení

0x

Týýý jooo a já si vždycky myslela, že seriály sledují staří lidé, kteří se špatně pohybují, nemají pro co jít ven, nemají přátelé, nemají na světě nic jiného, než jednoduché seriály a vysezený důlek na gauči nebo v křesle! *sok*

janik*
hodnocení

Nic proti vašemu názoru, ale víte o mě s prominutím prd.

Takže pokud nechcete odpovědět na mou otázku, tak nekomentujte

serial

Souhlas. Věděli jsme prd. Teď už toho víme až moc.

serial
hodnocení

0x

Rád jsem sledoval seriál Matematika převážně vážně. Bohužel dnes vysílají jen čoviny pro jednoduché lidi.

jt*
hodnocení

0x
Koukam na TVD - upiri deniky, TO - the originals, PLL - prolhane krasky, TW - teen wolf a koukala jsem na na WC - white collar, ktere uz skoncilo ( z televize znamo jako ve sluzbach FBI) dale sleduju sberatele kosti :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

svého času běžel v TV seriál "Mrtví jako já" a "Řekni, kdo tě zabil" - tyto dva seriály bych si docela zopákla !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]