Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím někdo poradit, proč mi PC pořád hlásí přeplněný disk C:/? Všechna fota i videa jsem přetahla na disk D:/ a tak jsou tam jen běžné programy . Již jsem umazala z C několik obrázků MICROSOFT (i z koše), ale paměť na disku je přitom po výmazu ještě menší než před výmazem. TAké jsem provedla vyčištění disku, ale vždy to nabídne jen výmaz malých souborků. Nechci si kupovat nový PC či ho dávat na nějakou drahou opravu. Děkuji.
Dobrý den, patrně stále "bobtná" složka pro Obnovení systému - ta zabírá hodně místa. Můžete tuto funkci zakázat (pokud máte odvahu) a získáte dost prostoru na HDD. Zdravím!
Stáhni si program SpaceMonger. Nemusí se instalovat a ukáže ti graficky, co ti na disku zabírá nejvíc místa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.