Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeplněný disk

Od: kvetuse* odpovědí: 3 změna:

Můžete mi prosím někdo poradit, proč mi PC pořád hlásí přeplněný disk C:/? Všechna fota i videa jsem přetahla na disk D:/ a tak jsou tam jen běžné programy . Již jsem umazala z C několik obrázků MICROSOFT (i z koše), ale paměť na disku je přitom po výmazu ještě menší než před výmazem. TAké jsem provedla vyčištění disku, ale vždy to nabídne jen výmaz malých souborků. Nechci si kupovat nový PC či ho dávat na nějakou drahou opravu. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně stále "bobtná" složka pro Obnovení systému - ta zabírá hodně místa. Můžete tuto funkci zakázat (pokud máte odvahu) a získáte dost prostoru na HDD. Zdravím!

vilik*
hodnocení

0x

Když jste soubory přetáhla na D, smazala jste je z C? Někdo to jen zkopíruje, ale na toto zapomene.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Stáhni si program SpaceMonger. Nemusí se instalovat a ukáže ti graficky, co ti na disku zabírá nejvíc místa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]