Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny , je mi 45 let a v zaměstnání po mně čumí ženy všeho druhu a usmívají se atd . já jsem ženatý myslím , že nejsem až tak žádný krasavec takový normální týpek = CO CHTĚJÍ !
Dobrý den, ženy chtějí to, co doma nemají - možná z Vás "kape" testosteron.
Nebo máte holou hlavu a módní bradku (jako dnes každý druhý muž středního věku), tak jste IN. Možná jen znají výši Vaší výplaty a věděly by, jak ji použít. Zdravím!
no co by asi chtěly...já takle mám už od 18, až jsem se naučil s tím zacházet. doma jedí každej den furt stejnej chleba a tak chtěj taky jednou něco jinýho. ženská jí pusou - tou horní, a tou spodní, dyť víš...
kámo, říkám ti ber...
zdarec , no já ti nevím , jsem už 23 let věrný - věř nebo ne , ale ten červíček tam je , já bych bral ale už asi nevím jak na ten poslední krok , tož tak
Třeba chtějí debatit s rozumným chlapem bez věčných postranních keců a k tomu kafe, to snad není problém,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.