Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je vám 25 let. Podle všeho jste dospělí?

Od: hh odpovědí: 16 změna:

Dobré poledne,

Tak jsem si přečetl tento článek koule.cz/... a zjistil jsem, že snad ani na 1 věc odpovědět nedokážu, jsem dost marný člověk, nic mě nebaví a nemám žádný životní cíl. A právě mi bylo 25 let. Přijde mi, že moji vrstevníci jsou už dávno někde jinde, jak na myšlenkové, tak na společenské úrovni, a já se jen vezu na řece života bez směru, smyslu, cíle a chuti to nějak změnit, protože mě nic nebaví a je mi skoro všechno jedno. To mám začít dělat něco co mě nebaví, jen proto, abych něco dělal?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Njn, toto je holt odmena za dny prosezene na FCB a mamahotel. Pokud vas nic nebavi, tak v tom pripade nezbyde nez nic nedelat. Bohuzel pokud chcete neceho dosahnout, musite si neco jine odeprit. vysledky se nedostavuji hned (jako na FCB), ale spise ve strednedobm horizontu.

iva*
hodnocení

0x

Mně bude zanedlouho 28 let a na většinu z těch otázek taky neznám odpověď...

pt®
hodnocení

0x

Prosím Vás, člověk neroste a nevyvíjí se podle tabulek. Máte celý život na to, abyste rozvíjel. Čím více máte informací, tím si děláte ucelenější názor. Někdo už ví v 15 letech čím bude a jde za tím, druhý to neví ani ve 30. Někdo založí vztah a rodinu ve dvaceti a vydrží mu celý život, jiný to střídá, jak na běžícím pásu. Každý jsme jiný, každý jsme dobrý v něčem jiném a v něčem se nepoučíme nikdy. Člověk je individualita a ne šablona.

hodnocení

0x
Mam 26 , prace od 19ti.
Svuj byt od 19ti.
2deti.
V manzelstvi jiz 4roky.
A umim odpovedet na vsechny otazky.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- co chcete, aby se dělo?

- smyslem života je jeho udržování. Když už jste se narodil, musíte ten život nějak přežít, záleží jenom na Vás, jestli se přitom taky budete bavit, nebo budete někomu užitečný, anebo ho nějak jentak "překlepete" .

A pokud se Vám to nelíbí, tak si můžete jedině tak "hodit mašli" - na výběr nemá nikdo z nás, kteří jsme se museli narodit. Taky bych byla bývala ráda, kdybych si o svém narození mohla rozhodnout sama (a ne nějakej Bůh, či kdo).

hodnocení

0x

Opravdu si myslíte, že nějaký článek, který vypotí někdo, kdo si takto vydělává na svůj chleba, může být nějakým vodítkem nebo dokonce návodem? Vy jste stále nepochopil, že za vás nikdo nic neudělá? Že platí: Jaký si to uděláš, takový to máš?! Tak to konečně pochopte! Starý jste na to dost!

iz*
hodnocení

0x

Já bych se tím článkem neřídila.

Zajímavé jsou pro mne jen 4 otázky, z toho dvojka podmíněně,

odpověď je důležitá pro toho, kdo partnera/partnerku hledá.

Dokázat odpovědět na otázky 6, 7 a 8 by podle měl člověk zvládnout i dříve.

Otázka 3 může někomu připadat důležitá, pro mne ne.

V otázce 4 je pro mne důležitější pohled jiných.

Otázky 1 a 9 mi přijdou zbytečné – těsně po dokončení studia (bez zkušeností/praxe) nejde dost dobře odpovědět – člověk by mluvil spíše o přání nebo snu – a životní cíl se podle mne vyvíjí/mění s věkem.

Netrapte se tím, časem si dokážete odpovědět (téměř) na všechno, co Vás zajímá, nebo co je pro Vás důležité.

dee*
hodnocení

0x
Mohu mít prosím otázku?:))

hodnocení

0x

Koho to pořád baví vymýšlet tak stupidní články *zed*

No alespon, že se tam všichni upřímně usmívají..to se dnes musí neustále a stačí Vám, že se naučíte tohle a jste vysmátý, možná až do konce života *smich*

mernet, možná, že nebaví, ale je to práce jako každá jiná. Furt lepší, než stát frontu na úřadu práce. A tu práci bude mít tak dlouho, dokud lidi tyhle věci budou číst. To znamená, že si časopis koupí, zaplatí za něho.

joudic*
hodnocení

0x

me v jinem kvizu vyslo, ze jsem 18tileta slecna plna energie, ktera ma cely zivot pred sebou, ...*frajer* i nejaka ta prsa mi narostla minuly rok, takze to musi byt pravda *smich* nastesti uz zmizly *smich*

jesup*
hodnocení

0x
Mě je 21 a jsem na tom stejně :D nic nedělám ani jsem nikdy neměl vztah ani nic s holkou ale i je život pěkný :) i kdyz me nic nezajima ale nejhorsi je ta holka ani nevim co je to pusa :D

Tazateli i Jesupe, jste doma? Mama hotel funguje? Nebo už jste si uvědomili, že jste dospělí mužšští a že se máte pustit máminy sukně?!

hh
Já jsem se naposledy líbal v roce 2009, od té doby jsem dostal 3x pusu na tvář minulý rok 2 a letos 1 z toho 1 byla od holky kterou marně chci ale ona mě odmítá ani se ji nedivím, buď rád že podle smajlíků se tomu směješ a netrpíš depresí. Život je teoreticky pěkný ale prázdný a beze smyslu.
Abych odpověděl na otázku : žiju sice v domě od maminky, ale dělám si vše sám včetně praní nákupy atd. , pravda je že náklady mám velmi nízké když nemusím sám platit vlastní byt ale nestará se o mě ve smyslu mamahotelu.
jesup*
Taky mam depky :D nikdy jsem nebyl na brigádě ani bych to teď nezvládl :D když už konečně chci něco delat jsem totálně nemocný a nemůžu nic taky super ... :) bohužel jsem hulil šest let trávu a jsem z toho v prdeli :D nejvic mam depky z toho že sem se nikdy nebavil s holkou a kamaradi v mém věku me nebaví :D
dees
Já vás nechápu fakt:))...Ale když ti to tak vyhovuje,tak je to tvůj život...:)) A proč tě kamarádi cca. V tvém věku nebaví? Že mají "jiný" život?pochybuju,že někdo v 18,20letech a v 25 vůbec ne..je nějak usedlý..nebo já nevím jak to myslíš,že tě nebaví:)) :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]