Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázně Hodonín

Od: mmm123 odpovědí: 5 změna:

Prosím odpověd na mou možná zvláštní otázku. Nebyl někdo z vás v lázních Hodonín? Zajímá mne jak probíhají procedury- konkrétně koupele. Jste v plavkách nebo nazí? Kolik van je vedle sebe? Jsem docela stydlivá a nerada se někde ukazuju. Byla jsem před 20 lety v Jeseníkách a konkrétně toto mi docela vadilo, protože tam v malé místnosti bylo 6 van, takže jsme tam na sebe chtěnechtě všechny koukaly.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Jsou vany vedle sebe, i zde je to vidět

P.S. A co jste ženský na sobě nového vykoukaly? Propánajna, to vůbec neřešte, hlavně, že jsou to dobré lázně.

hodnocení

0x
Jezdím po lázních posledních cca 10 let a vany tak jak je popisujete jsem nikde nezažil. Ani v těch Jeseníkách už to tak neni. Jediné místo kde se můžete nedobrovolně srazit s naháči je tam sauna. Tam by vás ale určitě nikdo proti vašemu přesvědčení určitě chodit nenutil.

hodnocení

0x

Jsem z Vašeho problému docela vedle.*sok* Chápala bych Váš stud, kdybyste byla v koupeli společně s chlapy. /to by se Vám ale třeba líbilo.*smich*/

Jinak, svlečené ženské vidíte všude - třeba ve společných šatnách v akvaparku při převlékání, v zaměstnání ve sprchách, nebo třeba v nemocnici. Teď mě vozili v nemocnici v rámci rehabilitace na zvláštní zvedací židli /nahatou/, vyvezli do výšky a spustili do vířivky. Paní lázeňská mi vůbec nevadila, co ta vidí za den nahatých chudáků. A hrozně jsem se do vody pokaždé těšila.

Navíc problém zveličujete, pokud bylo v místnosti 6 van a vy jste na sebe koukaly, přes ten okraj jste mohly vidět jen tak maximálně hlavy spolupacientek. Nic jiného, pokud snad vany nebyly průhledné. Být Vámi, nevejrala bych po ostatních, přivřela oči, relaxovala a užívala si příjemnou koupel. Na co civět?

Za necelý měsíc jedu do Janských lázní a hrozně se těším. Vykoupu se klidně třeba s Krakonošem, hlavně, aby mi to pomohlo. A nebudu čučet po ostatních.

Tak si to pěkně užijte. Nechci Vás navádět k exibicionismu, ale ne zase být až taková stydlivka. To jste ještě nezjistila, že jsou všechny ženské stejné? Možná jen rozměry mají kapánek jiné. :-D Tak na co koukat? :)Jaga.

cemir*
hodnocení

0x

Jsem z toho města.byl jsem v těch lázních asi před 5 lety a vany byly v samostatných uzavřených boxech.Proběhla tam rekonstrukce,a možná to změnili.Ale myslím že ne.Zdravím a přeji příjemný pobyt.

m123*
hodnocení

Děkuji vám všem za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]