Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boj o hrad, kolik podpisů?

Od: buss odpovědí: 3 změna:

Vyřazení kandidáti z boje o Hrad vítají, že má stačit méně podpisů.
idnes: Pro kandidaturu na prezidenta by už příště nemuselo být třeba 50 tisíc podpisů jako dosud, stačilo by jich 8 tisíc, ale ověřených. Změnu chystá ministerstvo vnitra. Dva kandidáti na Hrad, kteří na počet podpisů doplatili - Vladimír Dlouhý i Tomio Okamura - změnu vítají. Okamura kandidaturu znovu zvažuje.
Aby to vůůbec prošlo, tak bych považoval většinu obyvatel pro. A vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vzhledem k tomu, že považuji přímou volbu prezidenta (stejně jako možné všeobecné referendum) za populistické řešení, které je proti tradici, tak mně je toto jedno. Nebyl jsem u první přímé volby prezidenta - nebudu ani u další. Zdravím!

jofa*

Přímá volba prezidenta je pro mne rozhodně lepší řešení, než kšefty politických stran v senátu a parlamentu kdo tím vyvoleným bude. Tady si prezidenta zvolí většina voličů, opakuji voličů, nikoliv komu to je jedno a ten se tím prezidentem stane. Pokud jde o populismus, tak ten je všude v politice přítomen a nemusí to být jen prezident. Každý si sliby (chyby) musí přebrat sám.

mzxy*
hodnocení

0x

Myslím že je úplně jedno, zda se o hrad bude ucházet 12 nebo 156 zoufalců...naše televize si z toho udělají 25 celovečerních seriálů a celebrity typu baculky Jitky Čvančarové a různí ztroskotanci z řad pseusoumělců a neznámých odborníků z neznýmých soukromých vysokých škol atd , kteří dostanou v těchto debatách prostor se na chvilku zviditelní...Pak opět vyhraje Miloš Zeman, protže nikogho lpšíhjo v /CR nemáme...a volební kampaň bude pokračovat dalšá 4 roky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]