Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o neustálém a marném hledání mimozemšťanů, když známé osobnosti, jako bývalý ministr kanadské obrany, kosmonaut a několik dalších světově známých a vážených osobností už dávno prohlásilo, že se s nimi setkali? cez-okno.net/...
Blesiku, já naprosto věřím, že mimo nás existují i jiné obydlené planety. Proč bychom měli být my jediní ve vesmíru? To je nelogické. Ale nemáme s nimi kontakty, a to je jiná záležitost a proč tomu tak je, tak tomu samozřejmě nerozumím, neboť nejsem vědec. Ale rozhodně jsem přesvědčena o tom, že ve vesmíru nejsme sami...
Mně by spíš zajímalo, jestli např. přímá výpověď kosmonautů, nebo bývalého ministra obrany se dá zpochybnit? Nebo, co si mám o těchto výpovědích myslet? Vždytˇvypovídají na kameru a mám jich tu mnohem víc, jen nechci zahlcovat Poradnu maily. Sověts, kosmonaut i ministre obrany, Ing. z NASA... Vím, že na Youtubu je plno hoaxů, ale není tohle už divné?
Jistě že může kdekoliv jinde existovat "život", ale v jaké formě? Jsou zde ufoni, jak se nám to někteří snaží vsugerovat a ovlivňují náš život, jako bůh? To nemám vlastní vůli? Nikdo nikdy nepředložil důkaz.
Co jsou to veřejně známé a vážené osobnosti? Neznám. Jen kecy. Ale je to dobře prodejné,kopa lidí věří, je to v TV, na internetu spec. časopisy... je to pravda.
Kdo ...svéprávná osoba má rozum průměrného člověka... věří. Ať se s tím popere každý sám.
Opakuji, že život někde může být, ale jeho forma? Naše smysly nejsou dokonalé, možná je nevidíme? Co kdo píše je mi fuk, nikdo jim to nezakazuje, není důkaz, takže až ho někdo chytí a předvede to bude jiná. Proč věřit jiným, v boha a jiné podobné jich věří... Proč by měli důvod se schovávat? S technikou budou mít asi ty samé problémy jako my. Co tu po nich zbylo, to žili tak vyspělí v kamenných kdysi palácích, stanech?
Bussi, o tom právě mluvím. Jedni tvrdí, že je zatím nenašli, druzí, že to tají a pak je tady skupina vážených lidí, a to myslím, že kosmonauti i ministři obrany jsou, kteří tvrdí, že s nimi do styku přišli. Nedávno byla odtajněna akta v mnoha zemích, včetně Británie, Belgie, Německa, dokonce/ dodatečně i USA/ a dalších států, i když jsem četla, že úplně vše USA neodtajnily. Vyšla spousta tajných spisů a důkazů, které se dají i na inter. vyhledat. Na druhou stranu jsem např. v naší TV neslyšela ani slovo. V cizích TV o UFU mluví, u nás, jako by neexistovaly. Přitom je plno záběrů nejen ze Země, ale i od kosmonautů z kosmu, kde jsou UFA zdokumentována. Proto jsem tento dotaz položila, co si kdo myslí, že je vlastně pravda. Že by lhali rovnou na kamery lidem do očí? /Snad ještě ministr, to je politik, ha,ha/, ale myslíte si , že by se takhle veřejně dobrovolně diskreditoval, pro nic a za nic?
To jako fakt? Nejsem jenom "spiknutá"? Všechno je možné, tak to raději neotvírejte, ale mně to nic na noťasu nedělá. Mám ty videa uložené už dlouho a o ničem nevím, nikdo se neozval. Koukám, že moje videa budete muset otevírat jen s ústenkou, abyste se nenakazili. Ale vážně, jestli je to tak, tak to mou ochranou prošlo bez povšimnutí, to se moc omlouvám. Co s tím? Snad aby to admin raději hned smazal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.