Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ukončit insolvenci

Od: niko* odpovědí: 6 změna:

jsem v insolvenci a můj výdělek přesahuje i 30000,- kč. nechávají mi 10120,- takže tímto tempem bude insolvrnce zaplacena za rok. Bylo mi řečeno,že insolvence trvá pět let,pět let mi budou nechávat životní minimut,i kdybych měla zaplatit 300 %.takže přemýšlím,jak zrušit insolvenci a uhradit 100 %,Byla bych na tom líp.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Bože, bože. Kdo Vám dělal Návrh a pomáhá při oddlužení? To nevíte, že když zaplatíte 100% plus odměnu správci, tak se insolvence ukončuje třeba po roce splácení? Komu byste chtěla platit oněch 300%? Základní podmínky oddlužení jsou dvě : uhradit MINIMÁLNĚ 30% a doba splácení MAXIMÁLNĚ 5 let. Takže zhruba měsíc před tím, než budete mít vše zaplaceno, dáte na soud žádost, aby insolvenční řízení bylo ukončeno, páč jste uhradila 100% dluhu. Jinak ten, kdo Vás nahnal do oddlužení s tímto příjmeme a tak "malým" dluhem by zasloužil přes ústa. Dalo se to řešit trochu jinak.

niko*
hodnocení

tendy jsem měla příjem na urovni životního minina.teď vydělávám a jsem na tom vlastně stejně.a toto mi odpověděl insolvenční správce.

Insolvenční správce Vás pěkně lakuje. Jakmile zaplatíte 100% dluhů, insolvence končí. Za co byste platila dál? Vždyť pak už dlužit nic nebudete.

sebod*

Kterého máte správce?

doplněno 23.02.16 20:33:

Řekl Vám to správce, nebo některý z jeho poskoků?

mzxy*
hodnocení

0x

ukončit asi skokem z černé věže, z té Klatovské...Mě by skočit ten kdo to navrhovsl, a předtím by si měl zout boty

davidvozak
hodnocení

0x

Dobrý den.

Oddlužení splátkovým kalendářem trvá maximálně 5 let, nebo jen po dobu, než se uhradí všechny dluhy nezajištěných věřitelů, kteří se do něj přihlásí. Oddlužení bude ve Vašem případě ukončeno tehdy, když uhradíte všechny dluhy, které do něj věřitelé přihlásili.

Hezký den, JUDr. David Vozák

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]