Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji vybrat text na soutěž

Od: karolina* odpovědí: 2 změna:

Dobré odpoledne, jsem 17 letá studentka Střední pedagogické školy a chystám se na recitační soutěž. Nemohli by jste mi prosím poradit nějakou snadnou báseň na naučení, aby měla hloubku a aby se hodila k mému věku a pohlaví?

Předem děkuji za odpovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Já jsem měl vždycky z básniček srandu. Ale před několika léty jsem si přečetl třeba Máj od Máchy nebo něco od Erbena:Je to bomba. A bez prdele, přečtěte si třeba Jak to bylo pohádko, zabloudilo kuřátko od Františka Hrubína (občas chodím i na jeho hrob na Dobříši, protože moji drahý zesnulí tam leží poblíž, on chtěl, aby jeho hrob ležel směrem k Dobřískému zámku). Tam teprve poznáte poezii, tam je celý život.

doplněno 22.02.16 22:07:

Tak já se snažím být trochu expresivní, aby to někoho zaujalo. To, že toho hodně vím, za to se omlouvám. A hlavně nechci abych zase dostal banána. To by mě hodně mrzelo.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 22. 02. 2016 22:22:34
Pochybuji, že jsi se tam setkal s výrazy, které používáš ve svých příspěvcích.
Zbytečné vulgarity asi nejsou k zaujetí to pravé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]