Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Kolegové to napsali docela trefně.
To já za mlada nechodil ani do tanečních. A ani po zábavách. Jednou jsme s kámošem pomáhali Libereckým rybářům s přípravami jejich plesu v ,,Pekáči.,, . Tak nějak se to povedlo a i tombola proběhla dobře. Stál jsem mezi dveřma do sálu a sledoval dovádějící staříky a jejich manželky. Konferenciér právě vyhlásil dámskou volenku a mě mladého a nesmělého se zmocnila jakási asi 40ti letá stařenka. Ještě, že hráli něco pomalého a tak jsem to nějak odšlapal. Při Ptačím tanci vzniknul trochu chaos a tak se mi podařilo té opilé ženštiny zbavit. Doporučuji vynechat plesy zahrádkářů a podobných starších pořadatelů. Lepší asi budou ty od škol a sportovců. A svoji partnerku ssebou. Nebo skupinu stejně mladých.
Záleží na odvaze - za našich mladých let (70. roky) jsme na plesy začali chodit po tanečních, tzn. že holky v prvním ročníku střední (nebo SOU), kluci ve druhém ročníku.
Pak už je to celkem jedno - pokud umíš tančit, je jedno jestli jsou plesající starší nebo mladší - je to o sebevědomí a tak trochu i drzosti. Ovšem ti mladí se většinou tančit teprve učí (takže to si člověk moc zatancuje, protože každý jiný než už naučený pohyb je rozhodí z rytmu), naopak zase starší generace (na cca 40 - 50 +) už zase většinou netančí, ale "šlape zelí" na místě.
Z tvého nicku jsem nepoznal, jestli si holka nebo kluk, takže cokoli dalšího psát je zatím zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.