Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám práci domů

Od: janaburgetova odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

hledám práci domů, zatím jsem neměla štěstí a narazila jsem pouze na podvodné firmy.

Víte o někom, kdo měl to štěstí na někoho poctivého narazit a můžete mě něco doporučit?

Děkuji předem, hezký den, Burgetová

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jistě celá řada lidí pracuje z domova. Ovšem, ti mají co nabídnout a něco zvládají - např. práce na PC (grafika nebo tvorba webu), překlady z/do cizích jazyků nebo účetnictví. Takže, jestli nemáte co nabídnout, tak skončíte u podvodu a zařadíte se mezi tu podvedenou většinu, která také doufala, že bez znalostí lze doma vydělávat - a ono to nejde. Zdravím!

P.S. Co můžete nabídnout a jaká to má být práce?

hodnocení

0x

Zařiďte si živnosťák a můžete pracovat odkud chcete, třeba i z domu.

jezevec*
hodnocení

0x

Pár "nepodvodných" firem opravdu existuje, ale nečekej, že z toho zbohatneš. Známá takhle kompletovala řasenky. Musela vždycky nasadit kartáček do držátka, pootočit, pak to celý nacpat do nějaký svařovačky, zkontrolovat, sešroubovat se zbytkem. Když pak sečetla honorář, vydělala si za jeden kus 18 halířů... :-D

hodnocení

0x

Jak píše Ben, opravdu pro práci z domova musíte něco umět. Musíte mít nějakou profesi, kterou můžete doma dělat. Můžete třeba dojít do nějakého obchodu s oděvy a poptat se, jestli nehledají švadlenu na úpravy oděvů. Nebo si dát sama někam do vývěsky inzerát, že tuto práci nabízíte. Ale musíte ji opravdu ovládat a mít k tomu potřebné vybavení a dílnu. Dělat něco v ruce na koleně nemá smysl. A pak, nemyslete si, že zúžit pánské sako v ramenou, nebo pánské společenské kalhoty v pase je hračka. Musíte mít velké znalosti v tomto oboru, abyste si mohla řádně vydělávat. Nemůžete říkat, já budu jenom zkracovat kalhoty a sukně dole, protože nic jiného neumím.

Pokud si myslíte, že najdete práci jako lepení obálek, nebo montování propisek a tak podobně, tak na to zapomeňte. To neexistuje. To jsou ty podvodné nabídky na které spousta lidí ještě skočí a ještě zaplatí tak kolem tisícovky za "materiál" a u toho to také zkončí, protože to sami vzdají. Vydělávat halířové položky a sedět u toho celý den, je šílenství. Tohle tady existovalo před 40 lety. Maminky na mateřské mohly kompletovat Jabloneckou bižuterii. Sama jsem to kdysi dělala a byla to hezká tvořivá práce a docela jsme si vydělaly. Byly takové sběrny, kam jsme si chodily pro materiál a zase tam hotovou práci odvážely. Tenkrát byly ty sběrny skoro všude po republice. Jenomže to už opravdu neexistuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]