Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mráz, ledová voda, ženy a dívky

Od: humbucker* odpovědí: 9 změna:

Ahoj.

Právě mi kámoš přeposlal několik fotek s takového toho malého koupání v ledu v Rusku. Lezou tam na nich do díry v ledu chlapi i ženský. A mladý. Moc pěkný. Co ten chlad dělá s chlapama vím. Ženský. Mám vyzkoušený. Ale, co dělá s holkama? Chlapy asi ne. To jim to hambaté masíčko zalejzá ještě více do vnitř? Kdybych to měl načtený a naštudovaný, tak se logicky neptám. Ví to někdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

No, nám se udělají dva hřebíčky na prsíčkách.

humbucker*
hodnocení

Strakáčku, to je jasný. Těch tam bylo vidět dost. Snad i na chlapech. Ale, co tam dole?

ronyx*

Hele, teorie je naprd - to chce ověřit v praxi. Najděte nějakou mladou (pozor na zákon ;), hoďte ji do ledové vody a pak prověřte výsledek ;) Protože není nad praktickou zkoušku - nakecat vám může kdo co chce :-P

humbucker*
hodnocení

Hele Ronyxi. Prakticky nelze ověřit. Nejsou díry v ledu. Von není ani ten led. A nějakou mladou bych asi nepřepral.Ještě by mě uvrhla do studených vln a zase by to bylo furt to samý. Ve vodě zase ženská. Ta z chlapa. To je na P.R.D. .

ronyx*

Všechno lze - do vany studenou vodu, do ní z lednice led (tím pádem to bude studený dost). A se ženským a se nepereme - ženský ukecáváme ;)
Teď mne tak napadlo - zkus napsat Ewě Farný ( ta se nedávno kou/...) - třeba ti prozradí, jak se to chová v praxi ;)

jezevec*

Sevřou se zimou a potom je to jako "poprvé" i se čtyřicetiletou matkou osmi dětí... :-D Ale musíš rychle, než se zase ohřeje a povolí... :-D :-D :-D

pohanka*

Jezevče, nejsi ty jezevčice? Dobře popsáno.

Studená voda a horký pacholík, nezapomenutelný zážitek.

majsterjoe*

nemám odvahu na praktickou zkoušku.*smich*

humbucker*
hodnocení

Jasný Jezevče.

A když se jí ohřeje, tak řekne: ,,Drž se při kraji, ať z toho taky něco mám!,, .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]