Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na tuto výšivku

Od: oli333 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Napadlo mi dělat polštářky s vyšívaným motivem. Posílám hrubý nástřel motivu které bych chtěla vyšívat. Co si o tom myslíte? Koupil by si někdo takový polštářek? A za kolik. Nehodnoďte prosím kvalitu látky okolo, je to jen nástřel. Děkuji za jakýkoliv názor a upřímnost.

Názor na tuto výšivku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

osobně bych si to nekoupila ale 1000 lidí 1000 názorů je to otázka vkusu a jak se říká každé zboží si najde kupce , ale abyste se tím živila to myslím ne...

uska*
hodnocení

0x

Já umím vyšívat, tak bych si to nekoupila. Fialovou barvu mám ráda, jen se mi zdají stonky nedodělané. Něco tam chybí. Že by semotamo úzký lístek na stonku? Nepravidelně ukončené stonky se mi líbí. Pokud by to měl byl polštářek, tak vyšívku neumístit do středu, ale do rohu.,

Já tvrdím, že každé zboží má svého kupce. Cenu nedokáži odhadnout.

mate59
hodnocení

0x

Výšivka mi přijde udélaná velice šlendriánsky.Osobně ani zadarmo.

pohanka*
hodnocení

0x

Vyšívané, paličkované, háčkované věci dnes již neletí. Ono se to totiž musí hodit do interiéru, ale tento vzorek si myslím, že by se do moderního interiéru zrovna hodil, právě, že je jakoby nedokončený, taková zkratka. Umístit do kraje, jak radí rádkyně přede mnou.

Možná na vánočních, nebo velikonočních trzích a spíše koupí cizinci. Určitě se s tím neuživíte. Spíše pletené čepice, šály, svetry, rukavice, ale s nápadem a zvláštní.

Já osobně si raději koupím látku a polštářek si ušiju sama. Barevný a ladící k ubrusu a závěsům, který se potom nemusím bát hodit do pračky.

doplněno 21.02.16 20:20:

Jinak tipla bych, že je to modřenec a ten lístky na stonku nemá.

hahanaj*

myslím, že paní vyšívala levanduli- no spíš pokus o ní

hodnocení

0x

Co doporučíte, aby se tohle dobře udržovalo? Pračka? V ruce? Doba vyšívaných deček je pryč. Praktičnost vítězí. Šup do pračky a je to. To žádná výšivka, zvláště pak barevná, nemůže přežít. ;) Mám jich několik, které jsem vyšívala já a maminka rišelie (nevím, jak se to píše). Raději jsem si koupila na stroji začistila pruh hezké a veselé látky. A polštářek koupila za cca 40 kč v Peco.

doplněno 22.02.16 08:04:

Navíc, kvalitní výšivku by asi nikdo nebyl ochoten zaplatit. Nevím, kolik hodin jsem strávila na této, ale ta mi zachránila rozum. Vyšívala jsem ji v době velké krize a tím, že u křížku se musí počítat a nemyslet na nic jiného, jsem životní průšvih ustála se zdravým rozumem. A vyšívacím bubínkem v ruce.

Názor na tuto výšivku #2

iz*
hodnocení

0x

I mně ta výšivka přijde velice nekvalitní.

Kam byste si takový polštářek dala Vy?

Našla byste pro něj doma místo?

mamka*
hodnocení

0x
take se mi to nezda moc odborne

hodnocení

0x

Podle mě má dnes smysl vyšívat jen na zakázku podle návrhu zákazníka.

hodnocení

0x

Upřímně, ne, nekoupila bych si takový polštářek.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
jak chlap to sice neposoudím, ale zkuste něco udělat (vyrobit) a nabídněte to třeba na fler.cz nebo na podobných serverech a hned uvidíte, jak se na to případní kupující budou tvářit, co ev. budou chtít, protože tam chodí hlavně lidí vyhledávající ruční práce a ručně zhotovené výrobky.

hodnocení

0x

Jelikož nemám rád cokoli položeného hadrového kdekoliv (ubrusy, ubrousky, přehozy, potahy), tak bych to nejen nekoupil, ale ani zadarmo nepřevzal. Uživit se s tím nedá, to se vsadím. To se dá dělat jen jako zábava a event. podarovat ty, kteří o to stojí.

pt®
hodnocení

0x

Mně to příjde udělané "horkou jehlou", spíše by to asi lépe dopadlo vyšít strojově, ale mně se líbí vyšívání do látky , do plátýnka, jako krajka. Miluju staré krámy, háčkované dečky, polštářky, ty mají "duši".

Názor na tuto výšivku #3
Názor na tuto výšivku #4
jofa*

Někdy méně znamená více a to pro mne platí třeba i u výšivek. Záleží na vkusu a umístění v interiéru. Jinak pokud jde o rostlinu, tak lístky na dlouhém stonku nemá (na půl metru snad 2 úzké) a listy jsou až u země, protože se jedná zřejmě o "Rdesno hadí kořen" pro nás v mládí,jako děti "kartáček". Na kvalitním materiálu, bych si tuto výšivku dokázal v bytě představit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]