Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malíři a cena?

Od: jimi* odpovědí: 5 změna:

Našel jsem firmu která nabízi klasické vymalováni pokoju na bílo i barevně za cenu od 19kč za metr čtvereční,nějak se mi to zdá málo.Nevite někdo, třeba jste malovali a za kolik?Doposud jsem si malovál všechno sám,tak proto ten dotaz ohledně ceny...Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniel*
hodnocení

0x

Je to průměrná cena.

Některé firmy mají barevnou malbu občas dražší.

Já dával za stěny 15kč/m2 a za strop 19Kč/m2.

+ ještě olepování oken,dveří,nábytku apod páskou 3kč/m

jimi*
hodnocení

Děkují vám za zkušenost a radu.

daniel*

Samozřejmě malíř vám před začátkem prací řekne odhad ceny od kterého by se kvalitní malíř neměl příliš oddálit. Lze sehnat i na první zdání levnější malíře, kteří nalákají na levnou cenu ovšem pak se začnou objevovat "nečekané potíže" a ceny se navyšují a navyšují anebo výsledek potom nestojí za nic.

Tedy kvalita vždy něco stojí ;) Malíř, který malovat u mě, doporučil jsem ho i známým je sice dražší než ostatní ovšem, vše si od začátku do konce obstará sám, bez starostí, perfektní domluva a výsledek stojí opravdu za to, prostě profík, doporučí barvu, třeba dražší ale má nějaké výhody a je lepší.

Před tím u nás byl malíř ten byl o dost levnější, vymaloval kuchyń a za chvíli se barva začala loupat, šli vidět šmouhy, prostě výsledek nic moc.

hodnocení

0x

Mně to nepřijde málo. Jde o to že se musíte přesně domluvit na tom kolik to bude stát a malíř by se pak měl do té částky vejít. Ale může se stát že se to nakonec prodraží jako vždycky když se něco nečekaně zkomplikuje. Malíř by měl přijít a podívat se co bude malovat, jak je to velké, jaké úpravy povrchu bude třeba udělat a na základě toho vám řekne cenu. Těžko soudit podle toho kdo kolik platil protože to závisí na velikosti plochy i stavu místnosti a taky na tom kdy to bylo. Ono se třeba řekne "jen vymalovat" ale pokud při tom malování odpadají svrchní vrstvy staré malby (lepí se na váleček) pak je nejlepší tu starou malbu seškrabat a třeba i zatmelit spáry.

jesterka*
hodnocení

0x

Nám jeden vymaloval dvoupokojový byt v paneláku na bílo komplet za 5000,-. Druhé malování, jiný malíř, asi po 7 letech totéž, ale za 7000,-. Jsme v malém příhraničním městě. V Praze to bude asi jinak. Pokaždé se něco muselo škrábat nebo zalepovat kolem jádra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]