Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
znáte někdo dobrého léčitele ,nejlépe na Vysočině,jsme už důchodci.
Prý je v Bohdalově,nějaký pan Havelka-máte někdo zkušenodt.
Děkuji
Mě se osvědčil pan Miroslav Hrabica ze Zlína. Hlavně mě oslovily jeho knihy a byl jsem i na jeho přednášce. Přišel mě takový nenásilný a přirozený. Prostě mě sednul. Máte docela štěstí, protože teď má přednášku 3.3. v České Třebové a 10.3. v Žirovnici u Pelhřimova. Tak ho můžete zkusit. Jinak přesné názory má taky doktor Jan Hnízdil. S tím se taky naprosto ztotožňuji. Mému dědovi velice pomohl doktor Josef Jonáš. Osobní zkušenost s ním ale nemám.
Poradím Vám, abyste k žádnému léčiteli nechodili. Chápu, že topící se stébla chytá, ale raději si promluvte s lékařem.
S lékařem? Ale no tak. Takových kteří dokážou pomoci je velmi málo. Ta většina stejně neléčí příčinu.
Jeden dobrý léčitel je v Batelově. Jinak, takto s despektem může o léčitelích mluvit jen člověk, kterému zatím buď nic moc nebylo, nebo měl jasnou běžnou diagnózu. Jakmile se člověk ocitne v situaci, kdy mu lékaři nedokáží pomoci, protože vůbec netuší o co jde a začnou blábolit, že to jsou věci mezi nebem a Zemí, to je nejvyšší čas najít dobrého léčitele! Ne šarlatána, ti jsou i mezi lékaři. Z vl. zkušenosti mohu potvrdit, že kdybych se nechala léčit jen lékaři, už by ze mně byl asi mrzáček, nebo bych tu ani nebyla. A možná bych byla v blázinci, protože když dneska doktoři nevědí, tak je to psychosomatické a potřebujete nejlépe psychiatra. Takhle mi např. v mých 15ti letech nepoznala Dr. zánět slepáku a odsoudila mne k e 13ti letům antibiotik, hospitalizací 2x ročněna 2 - 3 týdny, následně ke dvěma těžkým operacím, druhá těžký zánět pobřišnice, prý jsem skoro umřela, primář, ke kterému jsem po přestěhování začala chodit, měl za jménem CSC, ale zajímaly ho jen ženy s rakovinou, kterou zkoumal a mně vůbec nepomohl. Až zástupce primáře mně dal. po letech utrpení. do kupy raz dva. Můj obvoďák ani nebyl schopen mi za 12 let zjistit cukrovku, odbýval mně, že to cukrovka nemůže být a dokonce i tehdy, když mi na ni přišel gynekolog! Nechal mně s ní běhat ještě 2 roky be z léčení, dokud se při roční kontrole gynekolog nerozčílil, že to tak nemám nechat, že mám opět vysoký cukr. Vydupala jsem si kontrolu v dia poradně a obvoďák se uchechtával, že tohle přece není cukrovka! A byla! Při těžkém zápalu plic mně přesvědčoval, že něco musím vydržet. Opět jsem si musela prosadit doporučení na plicní, kde konstatovali přechozený oboustranný těžký zápal plic... Mám pokračovat? Tak o jakých šarlatánech se tu bavíte? Mně ti šarlatáni dávají dohromady doposud, co jen těch antibiotik a jiných léčiv jsem díky lékařům většinu života musela brát, divím se , že ve tmě nesvětélkuju! Hodně mi pomohla jistá Dr. fytoterapeutka Od Brna, která ale spolupracovala s léčitelem, diagnostikem na dálku. Ten řekl z patra podrobnou diagnózu po telefonu celé mé rozvětvené rodině a všechno do puntíku sedělo! Člověk by měl nejdřív cokoliv poznat, zjistit si informace, než někoho začne odsuzovat, zesměšńovat, nebo pomlouvat. Něco tím totiž prozrazuje i o sobě. Nic ve zlém, ale musím se těch léčitelů zastat, tam se fakt ale věci mezi nebem a Zemí dějí.
Taky si myslím, že ne všichni léčitelé jsou podvodníci. Před nedávnem běžel na Prima zoom seriálový pořad o léčitelích na Balkáně a ty dokázali věcí... Léčili pijavicemi, ohněm, svíčkami, ledovou vodou a nevím čím ještě. Jedna léčitelka virgulí projížděla tělo a hned věděla, kde je problém a průvodce, který to uváděl sám zůstal koukat, co vše na něj ví, aniž by koukla do karty nebo se ho zeptala. Jiná ho projížděla jen rukou a energií. Dokonce vidí do duše. Jedna léčitelka poznala, jaký měl kdy vztahy a jak dopadli..
Karlosdosi, líbilo se mi na těch chudých léčitelích z chudých zemí, že jim o peníze většinou nešlo, ale měli radost z toho, že pacientovi pomohli. A to třeba jen za malý peníz. Nešlo jim jen o peníze. Brali to jako poslání, schopnost léčit lidi.
Mě pomohla zdravotní sestra, která dělá čínskou presuru. Měla jsem problémy s kolenem a bolesti šly až do holení kosti. Rok jsem chodila k lékaři, na rehabilitace, injekce a nepomoho nic. Až tato paní mě pomohla a je to již 9 roků a noha nebolí. Loni jsem měla problémy s druhým kolenem, ortoped po rentgenu řekl, artroza. Dostala jsem injekci, která mě měla pomoci alespoň na měsíc. Za 3 dny znovu bolest. Tak jsem znovu navšívila čínskou presuru a opět ně pomohla. Má ordinace v Praze a v Pardubicích.
Pan Misař v Krucemburku, je hodně známý, nebere peníze a ordinuje každou sobotu dopoledne bez objednání, je to nástupce pana Paseky ze Svratouchu, který byl uznávaný léčitel, ale již zemřel.
Čtu tady občas kritiku na léčitele. Ale to je spíše nepochopení jejich funkce. Někdo se léčí sám. Pro druhého to dělá jeho partner, kamarádi, děti, rodiče. Když to oni nemůžou, nebo neumí, nastupuje doktor, vyslechne, poradí, sám ví, že největší procento nemocí je z toho, že dotyčnému něco chybí. Léčitel je až poslední záchrana. Samozřejmě se na ně nabalilo dost podvodníků. Ale řekněte mi, v kterém oboru tomu tak není? Dneska je trend, nikoho moc neposlouchat, dělat si svoje. Některým ale chybí osobní kontakt. Proč myslíte, že je pro věřící tak očistná zpověď. Prostě normální člověk to potřebuje. A hlavně potřebuje, aby jeho stesky někdo vyposlechl a vnímal. Takže mám pocit, že bych mohl být léčitel i já.
Zdravím, můžu doporučit skvělou "léčitelku" od Znojma, sice to není Vysočina, ale když pomůže, člověk si klidně i dojede. Pomohla spoustě lidí kolem mne, posledně teď mámě, která je už dva měsíce na nemocenské. Doktoři nad výsledky kroutí hlavou. Pokud budete mít zájem, více SZ.
A ráda bych viděla všechny odsuzující a nevěřící zde, jak by koukali na návštěvě u zmíněné paní. Co všechno o člověku ví, jen se na něj podívá, minulost, vztahy, co zažil, kde má zásadní potíže a co ho trápí. A to dokonce i na dálku, několikrát osobně ověřeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.