Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motto - představení osoby

Od: petula* odpovědí: 19 změna:

Hezký den,

nastupuji do nové práce jako vedoucí kuchyně mateřské školky a každý nový zaměstnanec má vymyslet nějaké motto o své práci, co chce udělat a atd. Pokud je někdo kreativní, pomůže mi s tím?

Dávám příklad kolegyně, která je učitelkou v mateřské škole:

"Mám ráda děti. Chci jim být nablízku, pozorovat jejich lásku ke světu, nadšení do všeho nového a být jim při tom pomocníkem."

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám ráda děti.Budu jim vařit pouze zdravá jídla.Nemám ráda instantní pytlíky,éčka a přepálené tuky.Nechci své strávníky potkávat na chodbách infekčního oddělení:)

martinaa*

Tohle ukážu kuchařkám, co nám připravují obědy. *smich* Děti mají mít vyváženou stravu, takže se občas objeví svíčková, pizza apod. ;).

jezevec*
hodnocení

0x

Umím vařit brambor, knedlík,
zajásá každičký jedlík... :)

hodnocení

0x

Proč byste se měla řídit mottem vaší kolegyně? Které mi příjde zbytečně dlouhé a rozvětvené. To co napsala ona bych zktátil:

"Děti jsou milé, milují vše nové a já jim chci pomáhat."
nebo

"Pomáhám dětem protože je mám ráda."

To snad stačí ne?

Jsem si vědom toho že se to nerýmuje, ale tak trochu fantazie zapojte. Hlavní je jak to vidíte vy.

Co takhle:

"Děti jsou radost a zaslouží si mou starost..."

doplněno 20.02.16 19:21:

Teď se dívám že téma bylo kuchařství.

"Láska prochází žaludkem."

Nic víc k tomu není třeba vymýšlet

buss
hodnocení

0x

A víte, proč do té kuchyně vlastně jdete?

wasube*

bussi, také bych řekla, že tam jde do práce a tu má vykonávat dobře, takže tohle mi přijde stupidní, hodně stupidní. A připomíná mi to filmy kde pionýři slibují své vlasti...budu takový a onaký.

Nějaký člověk s básnickým talentem jim bude skládat básničky každý den, přitom to tam může upadat, protože mu zkrátka lépe půjdou ty básničky. Cítila bych se tam trapně. Jsou tam ujetý, svůj názor nezměním. Pletou si ho s žáčkem MŠ. Vedení bych poslala na psychotesty.

uska*
hodnocení

0x

Vedoucí, nevedoucí,

jsou slova pomíjející.

Dobré, zdravé jídlo chuť vařit mám,

dobrou chuť všem přeji Vám.

ona chtěla motto, ne básničku :)

cicko*
hodnocení

0x

Co třeba trochu upravit původní vzor?

"Mám ráda děti. Chci jim být nablízku, pozorovat jejich nadšení a reakce na krmi námi podávanou a být jim při tom pomocníkem."

hodnocení

0x

Líbí se mi dětský jídelníček, ráda vařím z čerstvých a přírodních (bezpečných) surovin. Mám radost, když dětem chutná, mají dobré trávení a jsou zdravé. ;)

doplněno 19.02.16 15:39:

Maetino, to vás všecky velmi lituji. Já jsem měla po celý život služby ve školce, vždycky skvělé kuchařky. S láskou na ně, na všecky, vzpomínám.

doplněno 19.02.16 16:32:

Martino, já si myslím, že to mnohdy ani není až tak o penězích, jako o kuchařce a jejím umění dochutit.

martinaa*

babičko, ráda bych Vás někdy pozvala k nám. Obědy nám dováží, sami jídelnu nemáme. Jídelníček šílený, spousta soli, mouky, někdy je jídlo fakt hnus... a teď to dávejte dětem, že. Ale obědy jsou levné a podle kolegyně to přece musí být podle norem, jinak by to neprošlo.

Jen taková perlička... pokud jsou ve školce jakékoli luštěniny (čočka nakyselo, fazolový guláš apod.), na zapití mají z jídelny děti VŽDY mléko. Tuhle kombinaci jsem v životě neviděla a doufám už neuvidím.

doplněno 19.02.16 16:24:

My se taky litujeme. V té vesnici funguje jestě jedna jídelna, prý výborná, ale má o 10kč dražší obědy, na což rodiče nikdy nepřistoupí.

lidus*
hodnocení

0x

K čemu je to dobré. Představím se dětem, řeknu milé dětičky, vařím jak od babičky a hotovo. Dětem se nelže, motto můžete mít jaké chcete, děti poznají zda je máte ráda a zda vaříte dobře.

Třeba babička vařit neumí nebo vaří spálená a nezdravá jídla a tak to nepochopí správně :)

hodnocení

0x

Varim - jak nejlepe umim - za vcasnou a pravidelnou vyplatu v plne vysi.

ria*
hodnocení

0x

A co něco "znám chuť všech barev duhy, borůvková, citrónová, hrášková, jahodová, a ráda z nich udělám ještě něco lepšího pro malé prcky.."

hodnocení

0x

A pro koho je to motto určeno? Děti v mateřské školce ještě číst neumí. Tak je to motto určeno pro učitele, nebo ředitelku, nebo pro koho? Podle toho by se totiž mohl odvíjet nápad na obsah toho sloganu...

Suzy, některé ředitelky dovedou být hodně praštěné. Fakt hodně! Vlastní zkušenost. :-D

host*
hodnocení

0x

Zkuste stručně a jasně použít název kuchařské knihy Vaříme zdravě, chutně a hospodárně, od tria skvělých kuchařek Břízová, Klimentová a Fialová. Kniha vyšla znovu a znovu, viz např neoluxor.cz/...

Autor: Břízová/ Klimentová/ Fialová ad. Titul: Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (A4, Ocpl, 496 s., foto). Rok a nakladatel: 1952 Práce

hodnocení

0x
My se tady snažíme a tazatelka už se ani nevrátila aby skoukla naše výplody,případně řekla díky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]