Nejste přihlášen/a.
Zdravím, úplně náhodou jsem dneska padla na tento film a byla jsem dost překvapena obsahem a i provedením. Chvíli mi teda trvalo, že šlo o toho Kájinka, já jsem tady v té době kdy on řádil ještě nežila, takže to všechno znám jenom z doslechu. Viděl někdo z Vás ten film a jak se Vám líbil, je to hodně podle skutečnosti? Mně to připadá dost věrohodné.
Aha, no já jsem neznala ani jednoho. Já to vydedukovala podle toho "Ka". Tak děkuji za upozornění a najdu si toho Krejčíře na Googlu. Sice mi to jméno něco říká, ale vůbec nevím s čím bych si ho spojila. A kde je teď? Je ve vězení, nebo na svobodě?
Tak jsem se koukla a uvědomila jsem si, že jsem měla tyto dva lidi za jednoho. Já myslela že je to ten Kájínek, který sedí v tom vězení v Africe. A on je to tenhle Krejčíř. Ale to nic nemění na faktu, že se jim teda ten film povedl.
Krejčíř sedí ve vězení v Jihoafrické republice.A film Gangster Ka má pokračování Gangster Ka -Afričan,ale ten vyjde na DVD až 13.4.2016.
Ještě Vám mohu poradit film Příběh kmotra.Tedy pokud jste ho neviděla.Ten také pojednává o jednom z těch "podnikatelů".
Gama, ten jsem viděla a také se mi moc líbil. A le to už je dost dlouho a asi se mi to nějak slilo dohromady, ti hlavní aktéři příběhů. Oni se se vlastně zabývali oba dost podobnými "zájmy". Také jsem četla knížku o tom kmotrovi, někdo mi to přeposlal přes počítač. Byla dost zajímavá. Jmenovovalo se to "Kniha která asi nikdy nevyjde". Nebo tak nějak v tom smyslu. Ale možná že vyšla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.