Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna dodavatele elektřiny s dTestem

Od: libor007® odpovědí: 9 změna:
Zdar ve spolek. Co říkáte na akci s dtestem na aukci dodavatele elektřiny pro domácnosti? Vyhrála to firma, která teda moc dobré reference nemá. Dává nějaké bonusy, které lidi musí hlídat a opakovaně urgovat... Navíc co jsem pochopil, tak to bude garantováno rok a co bude pak je ve věštecké kouli u manažerů Europe Easy Energy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V nabídce je mmj. napsáno: Pokud se vám nebude líbit naše nabídka, nic se neděje, zůstanete u stávajícího dodavatele.

hodnocení

Ale jo, registroval jsem se a čekám nabídku. Nicméně chci vědět zkušenosti s EEE. Pár stovek mi nestojí za každoroční handrkování o bonusy, jak čtu po diskuzích. Navíc pry nyní patří pod Bohemia energy, která má reference podstatně horší...

hodnocení

0x

DTEst pravidelně sleduji, ,nicméně do změny elektřiny bych s nima nešla. Mnoho mých známých měnilo dodavatele a doplatilo na ně.

hodnocení

Taky to vidím silně riskantní. Ale uvidíme...

hk
hodnocení

0x

D-Test je posleních 5 let placená komerce a časopis je silně předražený. Dávno skončil ten původní nezávislý D-Test. Testy jsou navíc většinou se zpožděním přebírány s německého Stiftung Warentest. Bohužel...

hodnocení

Je fakt, že co chvíli chodí emaily od dtestu s blbostma. Už zvažuju zrušení zasílání.

hodnocení

0x

Byl jsem nemile překvapen, když byl zveřejněn tento výherce. Začínali jako podomní dealeři a odmítali respektovat i tak základní pravidla, jako zákaz podomního prodeje, navíc lhali při nabídkách. V žádném případě s touto firmou do spolku nevstoupím.

joudic*
hodnocení

0x
Uz jsem davno koukal na srovnatory energii a kvuli usporeneho petikila rocne a podobne usmevne castky, je nejaka zmena dodavatele uplne jedno kdyz platim rocne okolo 20tis, naopak nove tarify Cez ve stavajici podobe mi usetri 10tis a to uz je pekny peniz.

praha
hodnocení

0x

Nedopatřením jsem podepsala smlouvy k mým 14 pronajatým bytům v Praze (které se souhlasem jejich majitelů dále podnajímám) u BOHEMIA ENERGY entity s.r.o. Od těchto smluv chci odstoupit pro podvod (už je po zákonném termínu na odstoupení). Podvod podle mého názoru spočíval v tom, že se mi vnutil do bytu a za Bohemia Energy jako zástupce prezentoval jiný člověk, než který byl ve smlouvě jako zprostředkovatel a záměrně mi dal podepsat tablet (resp. elektronickou smlouvu na tabletu) tak, abych si nevšimla, že se podepisuji k jinému zástupci. Důkaz k tomu mám, protože jsem si zkopírovala jeho občanský průkaz i průkazku od Bohemia Energy. Ve smlouvách s Bohemia Energy je však uveden zástupce jiný. Navíc tento člověk po mně chtěl bez dokladu 3 000 Kč prý kvůli tomu, že s těmi 3 000 Kč vyřídí přechod od současného dodavatele ihned bez sankcí. Nakonec jsem ty 3 000 Kč od zprostředkovatele vymohla zpět tak, že mi je vložil na účet s uvedením svého jména. Bohemia Energy na můj dopis o odstoupení reagovala tak, že mi neodpověděla, ale pokusila se vybrat z mého účtu 217.800 Kč jako sankci za odstoupení od smlouvy – toto mi sdělila moje banka. Mám šanci se BOHEMIA ENERGY entity s.r.o. zbavit, aniž bych utrpěla škodu? PhDr. Helena Hofmannová – praha@konys.cz, 721 621 333, www.konys.cz (právně podloženou radu uhradím).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]