Nejste přihlášen/a.
Dobry dne, nevite, zda je mozne, aby mi vyhotoveny OP vyzvedla cizi osoba?
Tak jinak.. odpoved na moji puvodni otazku uz vim - nelze. Vyzvednout OP muze pouze majitel.
Ale... jde o to, ze dnes je posledni den platnosti meho puvodniho OP. Zitra je mestsky urad bez urednich hodin, tudiz si OP budu moct vyzvednout az v pondeli, tzn., ze pa, so a ne budu bez dokladu totoznosti. Hrozi za to nejaky postih? Ze me zkontroluji naaahodou straznici za ty tri dny, at jim ukazu prukaz totozinosti je hodne mala. Ale na urade to vidi, kdy mi konci platnost meho OP a ze jsem si jeste nevyzvedla novy - podavaji pak urednice nekam dal info o tom, kdo je momentalne bez platneho prukazu totoznosti? Vim, ze je to asi blbost, ale ze zoufalosti me to ted napadlo. Mam s sebou pro jistotu nosit treba cestovni pass, ze?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.