Nejste přihlášen/a.
Tohle je spíše diskuze než nějaká rada pro mě.
Říká se, že když si mladý kluk chce najít holku, tak jí prý vůbec hledat nemám. Má si dělat svoje koníčky a být se sebou spokojený a vůbec si nelámat hlavu s tím, že je sám. Pak se prý stane to, že si nějakou holku najde zrovna, když to nejméně čeká. Tomu vůbec nerozumím. Takže já teda nesmím chtít holku, ale jakmile se nějaká objeví, tak jí najednou mám chtít? To zní teda pěkně blbě. Budu si dělat nějaké své věci, pojedu si podle sebe, holku chtít vůbec nebudu, nebudu se o ně starat a až se s nějakou seznámím, tak jí mám pozvat na rande nebo tak něco? Ale proč bych to dělal, když vlastně žádnou nechci? Navíc, když žádnou chtít nebudu, tak se s nimi nebudu potkávát ani s nimi mluvit. Zní to fakt nelogicky. Můžete mi to někdo vysvětlti?
chlapče, chlapče...taky jsem z toho šílel
a na tom, že jí najdeš, když to nejméně čekáš je kus pravdy. Pro mé problémy s komunikací, kdy mám potíže se bavit s vlastní matkou je pak těžké si nabalit nějakou holku. Přiznávám, že to s holkama neumím, ale tady tohle přísloví nebo co je, ti má prostě říct, že si nad tím nemáš příliš lámat hlavu, protože najít si někoho pro partnerský vztah je záležitost přirozená, ne taková, že nad tím máš přemýšlet jak vědec, který objevuje ty nejšílenější taje přírody - asi jak Feynmann nad kvantovou fyzikou. Máš se prostě uvolnit a být sám sebou a to se přesně stalo mě... už jsem opravdu nevěděl jak a co mám dělat, abych si nějakou ženskou našel, až jsem se jednoho dne na to vykašlal a řekl si že to nemá cenu nad tím tolik dumat. Jednou jsem šel s kamarádem ven a vklidu jsme si povídali a pili alkohol - všechno co nám stačilo. Až už jsem byl napitý tak přišla jedna holka a sedla si naproti nám na lavičku a bavila se s náma. Já měl celý svět tam, kde bych to tady neměl říkat a prostě jsem byl svůj. Situace se vyhrotila, když kámoš té holce řekl jaké mám problémy s holkama a jí to přišlo milé, ale já se nestyděl a jen jsem se tomu smál. Pak ovšem přišla chvíle kdy jsme se vzájemně spolu dívali sobě do očí. Každopádně to dopadlo tak, že se pak toho kámoše zeptala na moje jméno a přidala si mě na fb... jednoduché, ani jsem s ní nemusel mluvit. Nicméně ještě spolu nejsme takže machrovat nemůžu, ale musím říct, že to vypadá dobře... řekla, že mám pěkný úsměv
a další takové ty flirtovačky, však to znáš...
Já si myslím, že na tebe se hodí citát Jana Wericha:
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Je to myšleno tak, že když člověk moc "tlačí na pilu", tak se to naschvál nedaří. Je moc urputný, trápí se a možná i nedobře působí na holku. Člověk nby měl jít štěstí naproti, ale nedělat z toho alfu a omegu života. Chodit mezi mladé. koukat kolem sebe, hodnotit, snažit se příjemně bavit a čekat až nějaké padne do oka, to už pozná, když bude mít zájem. Naplánovat se to nedá, kdy se s ní potká. Prostě žít a přistupovat k tomu s jistou hravostí, ne zoufalostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.