Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou kupujete horkou čokoládu?

Od: coko odpovědí: 4 změna:

Za akční cenu jsem si koupila horkou čokoládu (nápoj) zn. Monbana a nápoj mi velmi chutnal. Čokoláda byla hustá. Zkoušela jsem i nápoje od Mokate a nebo Emco, ale čokoláda je spíše vodová :(

Jelikož asi ty kvalitnější a husté čokolády budou o něco dražší, uvítám vaše doporučení, jakou horkou čokoládu kupujete. Nerada bych koupila něco, co by v konečném důsledku stálo cenově o polovinu více, než kdybych koupila nějakou tu obyčejnou.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

V podstatě si můžete "horkou čokoládu" namíchat sama. Kvalitní kakao, cukr a čerstvé mléko nebo smetana. A to zahuštění dělá škrob, který se tam přidává (jako pudink). Múžete přidat ještě vanilku. Ale teď si uvědomuju, že jsem vlastné prozradil výrobní tajemství. A ještě za to kasíruju 45 korun. Podobné jsou i různé Hot Apple. Můžete si je koupit zadraho v prášku, nebo jen ohřát kvalitní jablečný džus. Jak snadné.

buss
15.02.16 18:35
hodnocení

0x

Žádnou.

15.02.16 19:44
hodnocení

0x

Žádnou :)

hodnocení

0x

Jen mě tak napadlo proč si vlastně neudělat čokoládu vlastní?
recepty.cz/...

1) Budete vědět z čeho to je

2) Můžete si ji dochutit podle své představy

3) Vypadá to slibně

Zkuste zezačátku nějakou kvalitnější čokoládu jako je Figaro na vaření (35% kakaa) nebo K Klassic (levná ale má myslím 55% kakaa). A když tak napište kolik kakaa obsahují ty vaše nápoje co kupujete. Jinak možno vyrobit i z čokoládové hmoty (tedy bez přídavku tuku) ale tím to budete mít dražší a kvalitnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]