Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpoření růstu vlasů

Od: talin odpovědí: 7 změna:

Zdravím, bylo mi 17 let a už delší dobu mám "pleš".

Né, že by tam byla úplně pleš, nějaké vlasy tam jsou, ale strašně světlé a jen pár, takže to vypadá, jako pleš.

Když jsem byl menší, měl jsem vlasů plnou hlavu, stejně tak můj otec, matka, děda, babička.. takže dědičné to nemám.

Potom jsem se začal stříhat na krátko, 3mm a po čase mi na čele přestaly růst vlasy, rostou mi jen uprostřed čela a po bocích ne, ale ani na tom prostředku čela to není žádná sláva, jsou strašně prořídlé.

Zkoušel jsem šampon alpecin, ale výsledky téměř žádné, navíc se mi zdá, že se mi po tom šamponu začly dělat lupy a padat vlasy, tak jsem ho před 2mi týdny vyřadil a začal používat obyčejné sprchové gely na vlasy i tělo. Podle mě ty šampony podporující růst vlasů jsou blbost, ale jen jsem to chtěl zkusit.

Ještě jsem četl, že se dají koupit i nějaké tablety s vitamíny podporující růst vlasů apod., ale nevím, zda se to vyplatí, co myslíte vy? A co může být příčina, že mi najednou přestaly po bocích čela růst vlasy, když to nemám dědičné?

Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dědičné to může být po pra pra předcích,nebo je to stresem Zkuste obyčejnou kopřivu, zalít horkou vodou, nechat vylouhovat, přecedit a oplachovat vlasy po omytí. Nepoužívat agresivní šampony. Zkuste dětský šampon. ( a zdravou stravu.)

talin
hodnocení

Děkuji, určitě na jaře vyzkouším, jinak co se týče šamponů, normální sprchové gely by vadit neměly?

Zdravou stravu se snažím dodržovat, ale někdy to prostě nejde a dám si sem tam něco nezdravého :)

Ještě jsem četl, že cukr má prý vliv na vlasy, že je nějak oslabuje, je to pravda?

Já bych sprchové gely na vlasy nepoužívala,ale nějaké přírodní bylinkové,třeba se ptejte v lékárně.

Můžete si vybrat i tady dedekkorenar.cz/...

doplněno 16.02.16 11:19:

Jo a pokud by cukr způsoboval vypadávání vlasů,tak to já už bych musela být plešatá a to rozhodně nejsem :)

veronica
hodnocení

0x

MSM zevně: 1g do 100 ml vody, přidat 500 mg Askorbové kyseliny a po umytí aplikovat na hlavu a dále již neoplachovat.

Užívat také vnitřně: 1g MSM denně rozpustit do deci vody a vypít.

talin
hodnocení

A můžu poprosit o odkaz, odkud koupit? Díval jsem se na internet a je tam toho mnoho různých.

veronica
hodnocení

0x

intinvestment*
hodnocení

0x

Vlasová kosmetika Capillan!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]