Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laciné obchody v Polsku?

Od: robint odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

vidím, že zde se dá sehnat mnoho informací a tak i já se ptám jestlipak někdo neví, kde se dají sehnat levné věci v Polsku různého zboží od oblečení až po doplňky do auta, suvenýry, elektroniku apod?

Poradí mi někdo jestli někam někdo z Vás jezdí? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Záleží kde bydlite. Většinou ale, jsou poblíž větších hraničních přechodů na Polské straně tržiště. Některé na vyžší jiné na nižší úrovni. Na Moravě byly nejvíce známy tržiště v Těšině, Visle, Nyse.

robint
hodnocení

Bydlím přímo v Ostravě, je poblíž Ostravy jen Polský těšín nebo i něco jiného?
Díky

stafan*

Ano, nejblíže to mate do polského Těšina.

robint
hodnocení

V tom Polském Těšíně nevíte někdo kde se to tam nachází?
Děkji moc

robint
hodnocení

Kde to tam v tom Polském Těšíně najdu?Díky

stafan*

Hned za řekou. Přejit most (jsou tam dva) a kolem řeky se dostanete na tržiště. Pokud si dáte na internetových mapach Č.Těšín tak je to ulice za řekou, mezi hraničními přechody č.5 a 6.

robint
hodnocení

Nemohu to na mapě najít porsadíte mi někdo kde najít ulici za řekou?

hodnocení

0x
Pokud tam nemůžete trefit, tak si kupte levnou letenku do Anglie a tam koupíte levné a značkové zboží a ještě si můžete v Tesku zahrát na pokladní - a to se vyplatí.

stafan tady mystifikuje nejblíž to má do chalupek ne do těšína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]