Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sny o známých lidech z televize?

Od: nikc® odpovědí: 9 změna:

Jednou za čas se mi zdá sen o jednom českém hereckém páru, známém. Od té doby, co jsou spolu a média nás informují o nich, se mi o nich zdají sny. Zdají se vám sny o slavných lidech. O kterých? A jakou roli v tom snu hrajete? Děkuju za odpovědi. Hezký den!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Od mládí jsem milovala Radka Brzobohatého, jelikož jsem usínala s představou, že mě drží v náruči, zdávalo se mi o něm často. Dnes už se mi do snění žádný slavný člověk nevkrádá.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když já mám tu smůlu (nebo štěstí), že si své sny vlastně nepamatuji.

Jenom vím, že to jsou většinou horory, "výpotky" mozku a bláboly. Zdravím!

hodnocení

Mně se zdá asi tak 3x do roka o Tatianě Vilhelmové a Dykovi. A já jsem jejich přítelkyně v tom snu. Na dnešek se mi zdálo zrovna o nich, jak jsme byly na horách v chatě - já a Táňa. Dyk tam nebyl. Jen spolu telefonovali. Zdá se mi o nich od té doby, co jsou spolu. A jsou spolu několik let. Předtím se mi o nich nezdálo.

hodnocení

0x

Je to sranda, ale mně se zdává o prezidentech. Teda Zeman se mi do snu ještě nevloudil :-D ale mívala jsem zajímavé sny o J. Chiracovi. Ale to už je dost dávno. Jinak se mi naposledy zdálo o Gottovi. Viděla jsem ho na jevišti, takového divného a zpíval píseň "Přišel jsem se rozloučit". Přitom vůbec nejsem jeho fanynka, nijak na něho nemyslím a ten sen se mi zdál asi před třemi měsíci. Bylo to divné a ta píseň neexistuje, přesto mám pořád v hlavě tu melodii...

Ten sen mi utkvěl v hlavě a myslím si, že se z toho nedostane.

hodnocení

Tak to byl smutný sen. Mně se zdávalo, když jsem chodila na základku o jednom spolužákovi z vedlejší třídy. Byl to fešák. Připomínal mi Cruise. A za pár let měl nádor na mozku.:( Bylo mu něco přes 20 let.

doplněno 14.02.16 21:00:

Přitom ve skutečnosti jsem po něm ani netoužila. Jen se mi o něm zdálo v noci.

No to je přesně ono. Ani já netoužila po Chirackovi a po Gottovi už vůbec ne a přesto se mi nějak vloudili do snů...

A o tom Gottovi to bylo opravdu smutné, celý den jsem to měla v hlavě. Tu melodii a takový zvláštní smutek.

hodnocení

0x

Přidám se s mým snem - před pár lety se mi vloudil do snu exprezident Havel. A byl to sen přímo erotický :) vůbec jsem to nechápala, protože se mně jako chlap na erotické hrátky vůbec nelíbil. Ale já se tomu nedivím, protože mé sny jsou úplné romány:)

Kytko, já to také měla erotické s tím francouzským prezidentem a také mne v normálním životě vůbec jako chlap nepřitahoval. A ještě ke všemu jsem se pohybovala v tom snu v místech, kde jsem vůbec nikdy ve skutečnosti nebyla. No, je fakt, že jsem to viděla v televizi. A také se mi zdají celé romány a sním hodně a ráda. Někdy to jsou teda přímo horory, ale většinou to jsou hezké sny a když se probudím, tak toho kolikrát lituji. V tom snu to někdy bylo hezčí. A nejlepší na tom snění je to, že já v těch snech nejsem vůbec stará. Prostě jsem tam ve svých nejlepších letech, kolem třiceti a všichni mi zase leží u nohou, proto se nerada probouzím...:-D

hodnocení

Já si myslím, že se mi zdálo o těch horách s Tatianou Vilhelmovou, protože jsem v nějakém bulvárním časopisu četla, že byla s Dykem na horách. Je to už asi dva roky zpátky. Stejně ty sny nechápu. Ale jsou mi příjemný docela. Erotický ale nejsou. Akorát se probouzím s pocitem, že jsem s nimi kámošila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]