Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akce v supermarketu

Od: minda® odpovědí: 8 změna:

přeji pěkný den - když je v supermarketu akce určitého zboží např. do středy, znamená to, že bude ještě k mání ve středu, nebo že ve středu už ne? díky :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Ještě ve středu bude ke koupi.

hodnocení

0x

Akce trvá do středy včetně. Do kdy bude zboží k mání je jiná otázka. V takovém Kauflandu začíná akce ve čtvrtek v 7:00 a v 7:15 už některé zboží není...

A kdyz to zbozi chces tak se musis jiz v 6:15 postavit s vozikem pred dvere a vypada to jak na startu formule 1.
Jesteze doplnuji zbozi jiz v sobotu ci nedeli a v utery je obchod plny zbozi s jiz to nikdo nekupuje.
hodnocení

tak to fakt nehrozí... *smich* až tak ty akce neprožívám... jen jsem chtěla vědět, jestli má smysl stavit se tam zítra... ;)

Tak to si musíte vyřvat aby zboží bylo ke koupi.Také to na nás zkoušeli v kauflandu a už se to změnilo.Na info koutku jsem několikrát řekl,že zavolám na infolinku a oni si mysleli,že jen tak straším.Tak jsem zavolal tak aby paní slyšela můj hovor a jednou jsem napsal email a najednou to jde.Opravdu se Kaufland zlepšil a má zboží které je v letáku./Asi jsem se neozval sám jistě se ozvali i ostatní/

lidus*
hodnocení

0x

Bude ještě ve středu, bude-li to Lídl u nás nebude už v pondělí v 10h ráno.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, bude do středy. Je však otázkou, jestli bude k sehnáná hodinu po otevření supermarketu :).

V Lidlu tuším doplňují zboží den co den do vyprodání zásob, ale některé zboží už druhý den opravdu není.

hodnocení

0x

řiďte s e tím, odkdy je nový leták, pak posledni den předtím je to za stejné ceny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]