Nejste přihlášen/a.
přeji pěkný den - když je v supermarketu akce určitého zboží např. do středy, znamená to, že bude ještě k mání ve středu, nebo že ve středu už ne? díky
Akce trvá do středy včetně. Do kdy bude zboží k mání je jiná otázka. V takovém Kauflandu začíná akce ve čtvrtek v 7:00 a v 7:15 už některé zboží není...
tak to fakt nehrozí... až tak ty akce neprožívám... jen jsem chtěla vědět, jestli má smysl stavit se tam zítra...
Tak to si musíte vyřvat aby zboží bylo ke koupi.Také to na nás zkoušeli v kauflandu a už se to změnilo.Na info koutku jsem několikrát řekl,že zavolám na infolinku a oni si mysleli,že jen tak straším.Tak jsem zavolal tak aby paní slyšela můj hovor a jednou jsem napsal email a najednou to jde.Opravdu se Kaufland zlepšil a má zboží které je v letáku./Asi jsem se neozval sám jistě se ozvali i ostatní/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.