Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucet bez poplatku

Od: tokrok odpovědí: 8 změna:
Ahoj,mam ucet u Equabank a chtel bych prejit k jine ...Equabsnk mi rekla ze za prevod men si neuctuje ani kacku ...kdyz jsem si u nich zalozil ucet v eur a prevedl si tam penize ..tak me okradli o 230 kc ... Na pouhych 5000czk... U koho si vedete ucet vy?Jake tam jsou podminky?Mesicni prijem mame mezi 35-40 cisteho ...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tokrok
14.02.16 10:21
hodnocení

stirecek*
hodnocení

0x
A jak jste na to přišel, ze vás okradli?

hodnocení

0x
Za převod eur Tě oškubou všechny banky...

paw*
hodnocení

0x

Jak ze vas okradli? Odkud jste prevadel? A ubrala si to Equa nebo banka odkud to bylo?

zubke*
hodnocení

0x

To je velká blbost. Taky jsem v Equa bank převáděl. Poplatek si určitě nestrhávají. Je ale pravdou, že nemívají zrovna nejlepší kurz. Nebylo to trošku jiným kurzem?

hodnocení

0x

já jsem u m-banky, také píší, že si za převod měn nic neúčtují... poslala jsem platbu v eurech na slovensko (1.000 kč) a vida! hned mi naúčtovali 250 kč poplatek - řekla jsem si: moje chyba, špatně jsem se koukla... ale když mi po měsíci znovu účtovali 250 kč, volala jsem jim a dozvěděla se, že ve svátky a večer se posílají platby swiftem a ty se účtují... procentem, ale minimálně 250 kč banka odesílající a 250 banka přijímající... jenže to vám k informaci, že převody cizích měn jsou zdarma, nenapíší!*bzum* nebyl to i váš případ?

stirecek*

převod MĚN a mezinárodní převod je rozdíl

paw*
Jediny prevod do zahranici zdarma je u Fia. A to na slovensko a prijemce musi byt u slovenskeho Fia. Jinak Fio banka ma asi nemnejsi poplatky za prevody do zahranici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]