Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyfotil me radar ci ne

Od: nestastnikos odpovědí: 4 změna:
Dobry den, rad bych se zeptal na vas nazor..Jel jsem v useku kde je 70 cca 78, pomalu jsem pribrzdoval motorem...Pri rychlosti 78 km/h jsem zaregistroval bily zablesk od okraje protejsi strany silnice. Myslite si ze me udelal fotku radar? o par metru dal me predjeli dva automobily jez jeli tak 100 km/h... Dekuji za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Kdyby tě mělo něco sejmout, tak by to bylo při pravé straně vozovky, nebo nad tvým pruhem. Kdoví, co na tebe zablesklo. Na Malé Skále je úsekové měření a tam bliká slabé červené světlo na začatku i na konci. A taky tam je nahoře a to koncové uprostřed mezi pruhy.

hodnocení

0x

Osobně myslím že ne.Ale každopádně dej vědět pokud by přišla obsílka!

hodnocení

0x

Prostě si zjistěte, jestli tam ten radar je, nebo ne. Je na to spousta aplikací pro android, nebo si je stáhněte do navigace jako poi: poi.cz/...

doplněno 14.02.16 11:48:

Pevné radary např. v obcích běžně měří v obou směrech.

ivvs
Radary jsou pri prave strane, taky se mi stava ze na me neco bleskne, ale jsou to pouze odrazy a odlesky bilbordu a reklam a nebo turisti s fotakem. Nemejte strach!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]