Nejste přihlášen/a.
Sorry, že to bebude tak úplně přesně k tématu. Pro případ že by ti sem nikdo nepřispěl: Já jen, že zrovna dneska jsem uvažoval nad podobnou věcí, akorád jsem si říkal jestli si nějaká nechala vyndat silikonové implantáty nebo třeba zmenšit a z jakých důvodů. Mně se třeba silikonový prsa nelíbí protože nevypadají přirozeně. Takže jestli si tady někdo nechal zvětšit prsa přidáním silikonu a pak to zas odebral třeba protože si to dotyčná časem rozmyslela, tak to by mě zajímalo. PS: Pokud to tu správcovi vadí tak ať mou otázku vymaže...
Ano, dcera byla, ze zdravotních důvodů, platila to pojišťovna, měla bolesti zad a krční páteře. Muselo k tomu být vyjádření ortopeda a gynekologa, nejsem si jistá ještě neurologem. Velká spokojenost, zdravotní úleva a zmizely problémy s nákupem ošacení, o zvýšeném sebědomí ani nemluvím, pohoda. No ono ze šestek nebo možná ještě víc na trojky je to znát...
Tak to běžte, sousedka taky byla nějak po 50. a má teď moc pěkná prsa. Tedy ne že by mi to říkala, ale jelikož běhá na zahradě kolem bazénu nahoře bez, nešlo si nevšimnout. Jsem se lekla, aby nechtěla vnady zmenšit nějaká adolescentka s nadváhou a nebyla pak nešťastná.
Problém mám spíš opačný, ale je třeba říct, že zmenšení je náročnější operace, než zvětšení. Já osobně bych si to schovala až na období po dětech a kojení. To poznamená prsy každé ženy jinak, každopádně vždy prsy změknou, ztratí něco na své pevnosti a u některé se i změnší. Takže za mě porodit, odkojit a pak jít na remodelaci, než si nechat udělat prsa a pak zjistit, že to bylo k ničemu, protože mám dva splasklé pytlíky a už není kde brát. Proti bolesti zad pomůže vhodná podprsenka a pevný svalový korzet. Vyvinuté svalstvo už kolikrát pomohlo i člověku se zlomeným obratlem. A pak se dají prsa zmenší i hubnutím. Prsa jsou hlavně tuková tkáň a žádná opravdu hubená holka nebo anorektička nemá veliká prsa. Nenabádám k nějaké šítené dietě, ale pokud je třeba slečna trošku macatější a hubnout by bylo z čeho, vyplatilo by se o tom uvažovat. Stačí se podívat na kulturistky, jejichž těla díky cvičení a jídelníčku obsahují málo tuku. Nemají prsa a nechávají si dát implantáty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.