Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat protože mě tíží stejně svědomí dnes jsem omylem na nádraží protože v tom výtahu (mamka tam chtěla jet výtahem protože ona má sarkoidózu a špatně se jí dýchá když jde do schodů) bylo přítmí zmáčkl místo že chci jet nahoru tak tlačítko a vedlo toho byl znak telefonu potom se tam ozval nějaký pán který řekl no a tak jsem se mu zrovna omluvil promiňte já jsem zmáčkl špatné tlačítko a potom teda bez říkání zavěsil myslíte že to pochopil a stalo se vám to někdy také
Ps:byly tam dvě tlačítka naa jednom byl velky žlutý zvonek a na tom druhým co jsem omylem zmáčkl byl znak telefonu a vypadalo to jako normální tlačítko
prosím řekněte mě můžu být v klidu jsem s toho že jsem zmáčkl to tlačítko docela vystresovaný a poznámka trpím úzkostními stavy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.