Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmáčkl jsem omylem ve výtahu tlačítko s telef

Od: fe odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chci se zeptat protože mě tíží stejně svědomí dnes jsem omylem na nádraží protože v tom výtahu (mamka tam chtěla jet výtahem protože ona má sarkoidózu a špatně se jí dýchá když jde do schodů) bylo přítmí zmáčkl místo že chci jet nahoru tak tlačítko a vedlo toho byl znak telefonu potom se tam ozval nějaký pán který řekl no a tak jsem se mu zrovna omluvil promiňte já jsem zmáčkl špatné tlačítko a potom teda bez říkání zavěsil myslíte že to pochopil a stalo se vám to někdy také*sok*

Ps:byly tam dvě tlačítka naa jednom byl velky žlutý zvonek a na tom druhým co jsem omylem zmáčkl byl znak telefonu a vypadalo to jako normální tlačítko

prosím řekněte mě můžu být v klidu jsem s toho že jsem zmáčkl to tlačítko docela vystresovaný a poznámka trpím úzkostními stavy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fantom*
hodnocení

0x
Ahoj
Můžete byt v klidu. Pokud neřval tak v. Klidu to je
fe
hodnocení

děkuji ti to se mě ulevilo*uf*

hodnocení

0x

No tak do týdne k vám přijde zásahová jednotka v počtu tak dvaceti po zuby ozbrojených mužů v neprůstřelných vestách a pomocí beranidla na dveře a dělbuchů vás pod ostře nabitými zbraněmi odvedou v poutech. :))

lidus*
hodnocení

0x

Buďte v klidu, dvouletá vnučka už ho zmačkla 2x (máme tak vybavený výtah v panelovém domě), dokonce volala na 155, omluvila jsem se a v pohodě.

buss
hodnocení

0x

Bože lidi, z čeho už budete vystressovaní? Telefon je tam pro poruchu, třeba se výtah zasekne, abych tam nestanoval. Takže se omluvím a je OK!

hodnocení

0x

No jo, už jsou zase prázniny...:-D

hodnocení

0x
Verim , ze se mu to stava casto. nekdy omylem , nekdy hej co to je , vyzkousime. Ten chlap je na dispecinku a sedi tam a ma za to zaplacene. Tak neres. Stane se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]