Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake kluky chteji holky?

Od: ggff odpovědí: 7 změna:
Jake kluky holky popravde hledaji (kolem 20let)? (chovani a dalsi veci)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jiná holka chce jiného kluka.
ggff
hodnocení

chapu, ale jestli vetsina touzi po takovych namachrovanych "klucich" nebo maji spise zajem o slusne, mile?
paw*
Hlavne maji zajem o sebevedome s dostatkem penez.

stanley110*
hodnocení

0x

Když se tady takhle ptáš,tak tebe asi ne :D

overlord*
hodnocení

0x

Tak všechny mají rády sebevědomí,když přijde na schůzku nějaký vyjukaný uplakánek tak jako při nejlepším se vymluví-to je základní věc která je pro všechny společná. A dále se celek dělí na dvě skupiny. 95% je těch co si vyberou radši ty hajzlíky,protože je přitahují. Těch zbylých 5% vybírá rozumem a vyberou si normálního kluka na kterýho je spoleh. Na takovou zkus narazit,i když výběr je hodně těžký. Postupně s věkem,až se víckrát na těch hajzlíkách spálí,tak ta skupina co volí rozumem se rozrůstá

hodnocení

0x

uffff už musím... čím dál tím stupidnější otázky.Jak já mám tuhle poradnu ráda ale tohle už.A to obdivuji ty kteří dokáží na ty stupidity odpovídatZačíná to tu být jak "chat" náctiletých v časopise BRAVO.

Je to strašný.. otázky typu "můžu být po víkednu těhotná?"..nebo "myslíte že se mu líbím?"..nebo"mám ho ráda a on o tom neví co mám dělat"..atd...

Nejsem nervák ale tahle otázky mi dorazila.Omlouvám se.Bud nejsem normální já nebo tazatelé(děti).

ladinpraha*
hodnocení

0x

Popravdě? Určitě ne takové, kteří místo jakékoli snahy dřepí u PC a opakovaně se ptají, jak některou z nich sbalit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]