Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znovunasazení antidepresiv

Od: turbo

Dobrý večer, rád bych opět nasadil antidepresiva. Už jsem je dříve bral, ale cca před půl rokem jsem je už postupně vysazoval, ale nyní se můj psychický stav opět zhoršil. K doktorovi jsem přestal chodit ve chvíli, kdy jsem léky naprosto vysadil a docela jsem si s ním rozuměl, asi mu zítra zavolám. Jen se tady obávám jedné věci a to, že bude mít na mne čas až tak cca za měsíc, možná i později, ale já bych je nejradši chtěl začít brát hned teď, myslíte, že by šlo zeptat se ho jestli bych si k němu nemohl zajít pro recept a sezení bych měl s ním až na objednaném termínu, tedy až tak za ten měsíc? Nechci, aby to vyznělo hloupě, že by si třeba myslel, že tomu nerozumím, že musíme mít nejdříve schůzku a pak až určení medikace. Na druhou stranu bych chtěl brát ty prášky, které jsem nedávno vysadil a za tu dobu, co jsme se neviděli se toho nijak moc nezměnilo, jen, že jsem opět v depresích, ve kterých jsem byl dříve.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Zítra zavolejte svému lékaři a to, co píšete sem na poradnu, řekněte jemu do telefonu. Zdůrazněte, že byste byl nejraději objednán co nejdříve. Dobrý lékař to pochopí... zvláště, jestli jste již k němu chodil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]