Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vyznat v rodinných vztazích?

Od: vavil1 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, potřeboval bych po Vás zjistit co si myslíte že je za správnou odpověď. Něco mi už vyšlo, ale nejsem si tím úplně jistý, chtěl bych znát i odpovědi ostatních. Budu za ně moc rád :-)

Otázka:

Dívám se na obrázek, nemám sourozence. Matka otce ženy na obrázku je babička dcery mojí matky.

z následujícíh možností vyberte, kdo je na obrázku:

a) Moje neteř

b) Moje dcera

c) Moje teta

d) Moje sestřenice

e) Moje matka

Děkuji za vaše názory :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

řekla bych d/

hodnocení

0x

Pokud to neni nejaky chytak, tak by to mela byt moje sestrenice.

hodnocení

0x

Něco tu nehraje!

"...nemám sourozence. ...je babička dcery mojí matky." Tedy Vaší sestry.

Pokud nemáte sourozence, neexistuje dni dcera Vaší matky.

doplněno 07.02.16 17:43:

Pokud ovšem existuje dcera Vaší matky, je to Vaše sestra. Takže její babička je i Vaší babičkou. Ve vaší nabídce ovšem taková možnost chybí.

doplněno 07.02.16 17:47:

Matka otce ženy v podstatě už není Vaše příbuzná (netuším, jak by se jí mělo říkat - "pratchýně"?. Jako taková nemůže být babičkou Vaší sestry, takže ani babičkou Vaší.

Pokud nemá sourozence, tak dcera její matky musím být jedině ona, ne?

dusger*
hodnocení

0x

Otázka mi dává smysl jen, pokud se ptá, na obrázek se dívá žena na fotce. Pokud jsi holka, pak jsi to ty. Ale tahle varianta není v možnostech, takže ji tam a vlastně celou otázku rychle doplň.

Dusger: Ona to být to být mohla jedině v případě, že by byla zrozena z incestu, jelikož by to pak znamenalo, že její rodiče jsou sourozenci.

hodnocení

0x

Moje sestřenice

Já jsem si to vysvětlila takto : Já koukám na obrázek a nemám sourozence. Matka otce je babička a zároveň babička dcery tedy mě, protože jsem dcera mojí matky. Otec můj není, ale jeho matka je zároveň matkou moji matky. Tudíž jsou to bratr a sestra. A protože ženy na obrázku je otec ( bratr mé matky), tak je na obrázku moje sestřenice.*jasne*

doplněno 07.02.16 19:16:

Doplňuji srozumitelněji. Matka otce je babičkou ženy. Protože nemám sourozence tak dcerou moji matky jsem já. A bratr mé matky je můj strýc.A žena na obrázku je jeho dcera takže je moje sestřenice.

hodnocení

0x

Je to trochu praštěné. Jestliže Vaše matka má dceru, tudíž je dcera Vaše sestra a babička je rovněž Vaše babička.

doplněno 07.02.16 19:52:

Já se omlouvám za blbost, sice jsem četa dceera, ale vsugerovala jsem si sestru.

Moje sestřenice

Praštěnéí to není, je to logické;)Já nemám sourozence a moje matka má dceru. Takže tou dcerou můžu být jedině já III

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]