Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jen pro pobavení, stojí to za to

Od: suzymon® odpovědí: 9 změna:
Super něco pro cvičení ,to se nedá neposlat,doufám,že se to povede otevřítAfrický tanečník, tak ten nemá chybu.

jsem to jednou vkládala, ale asi jsem něco udělala špatně. tAK SNAD SE TO NYNÍ POVEDE.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Suzy, pěkný. Tak já přidám něco na zasmání.

trumpdonald.org/...

hodnocení

*smich* Pár vteřin mi trvalo, než jsem funkci trumpety pochopila...:-D

doplněno 06.02.16 19:54:

Já na toho afričana koukám asi už po dvacátý a jsem z toho pořád fascinovaná. Napřed mi nedocházelo, proč se tam pořád motá ten černoch, když on netancuje, a až za chvíli mi došlo, že to bylo kvůli tomu, aby bylo vidět, že to je opravdu přímý přenos a že to není zrychlené video. Tomu tanečníkovi se teda zvedá prach pod nohama, ale i tak by to někoho mohlo napadnout. Toho bych si klidně vzala domů, aby mi tady tancoval na zahrádce...*smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jo, je to asi dobré na zhubnutí . A jinak - vloženo bylo výborně, ale do nesprávné rubriky (na zábavu je určena tato a už je to opraveno). Zdravím!

doplněno 06.02.16 19:59:

suzymon - nic ve zlém, ale Vaše rychlost je pověstná . Kam by odkaz mizel, když je zkopírovaný a připravený ke vložení. Hlavně, že už to tancuje.

hodnocení

Aha. Nojo, já jsem honem nevěděla kam to zařadit a bála jsem se, aby mi to někam nezmizelo. ;)

hodnocení

Bene, samozřejmě, že to beru v dobrém. Ale já tím videem byla tak nadšená, že jsem strašně chtěla abyste to také viděli. A když jsem to vkládala poprvé, tak jsem v tom elánu zapomněla kliknout na tlačítko "odeslat". No a pak jsem se divila, kam se to ztratilo a dokonce jsem se obávala, že jsem provedla něco zakázaného a že to admin vymazal. Ale přesto jsem to zkusila znova. *uf*

ronyx*
hodnocení

0x

Suzy, hezký - umí. A protože už taky pamětník, tak mi hned naskočil i u nás kdysi velmi populární Afric Simon, což byl taky kousek

hodnocení

Ronyx, díky. Tohle jsem neviděla. Jo, oni ti Afričani jsou v tomhle naprosto nedostižní. To je talent od Boha, ale proč jim ho sakra dal? To mi je teda záhadou. Proč má tahle rasa takové mimořádné schopnosti pohybové a i hudební? Proč? Co tím stvořitel myslel? Proč je obdařil takovými privilégiemi v té jejich zemi, kde je jenom tanec a hudba nemůže uživit? Divné...

jenda2*

Dal jim toho více. Teplo, nemusí se starat o topení, nádhernou přírodu, bujné mužství a bohužel málo rozumu.

hodnocení

0x

dobréé,skoda ze u toho nedali puvodni hudbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]