Nejste přihlášen/a.
Přijdete k autu a nemáte kola a nebo všechny vypuštěné, případně vymlácené okno, i když v něm ani nebylo co ukrást. A nebo taky přijdete a žádné auto už tam není. Mně osobně se stalo, že jsem tak jednou přišel k autu a boční okno za řidičem vymlácené.
Dobrý den, ne, nestalo. Ovšem, jednou jsem šel kolem nějakého auta a když jsem šel zpět, tak už tam nebylo - patrně s ním řidič odjel . Zdravím!
to se určitě stalo mnohým z nás - před lety jsme zastavili ve Vysokých Tatrách, tuším v T.Štrbě, před hotýlkem a šli se zeptat na ubytování - než jsme se vrátili, auto vypáčené a vykradené včetně dokladů, fakt super začátek dovolené... pak před pár lety v Praze zaparkuji u hřbitova a než dám na hrob rodičů kytku, mám roztřískané okno a ukradený batoh - někdo mě musel pozorovat, že si ho ukládám do kufru, vyrval zevnitř zadní sedadla a batoh ukradl...
měl jsem seat toledo 1L - rokvy 1996 - tenkrát 10 let staré, najeto přes 350tis, orezlé a hnusné. Zaparkoval jsem před obchodem a po návratu jsem zjistil, že nemůžu otevřít kufr. Někdo tam zkoušel vlést s šroubovákem - protlačit zámek. Jak jsem pak slyšel - byla to častá forma krádeže auta, které bylo s VW naftovým motorem ... Vyměnil jsem zámky a rychle prodal auto ... protože abyste se báli, že vám někdo ukradne vůz v ceně 15 tis, no to je teda síla...
S citroenem podobné problémy nemám a jezdím spokojeně pátým rokem.
Ahoj.
Mě se zase ztrácej auta v parkovacím baráku v Liberci. Někdy i chvilku trvá, než ho zase najdu. Někdy to trvá i dýl. Hlavně, když jedu s jiným. Posledně jsem stál hned vedle a pro voči jsem ho stejně neviděl. A bylo mě málem k pláči.
U sousedního baráku ukradli starou taky orezlou Š 100. Nějaká omladina vyjezdila benzín a auto se pak našlo mezi poli. Když se majiteli vrátilo, tak ho dal za barák a zase zmizelo. Už né tak daleko. Po tom co ho zase odtlačili na kopec a pokoušeli se nastartovat, skončili pod tím kopcem ve městě. Soused něco šteloval a vyndal z auta kabely ke svíčkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.