Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přivýdělek a brigády

Od: user odpovědí: 3 změna:
Zdravím, neví někdo o nějakém způsobu jak si přivydělat. Hledal jsem brigády na víkendy a na odpoledne v Ústí nad Labem a okolí, ale nic jsem nenašel. Díky za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

To bude těžké, pouze víkendy leda u mekáče, nebo pouze v sobotu ráno brzy roznášet sobotní noviny. Ale musíte se přes týden zaučit, co a jak. Jestli ale není tam u Vás potřeba na doručování auto, to je podle podmínek na každé poště jiné.

Jinak noční, nebo víkendové doplňování zboží. Buďto se zeptat přímo v hypermarketu, nebo přes agenturu. Nejlepší to je okolo vánoc, velikonoc.

Ústí má velmi velkou nezaměstnanost, takže kdo bude mít příležitostný přivýdělek, tak si ho bude držet zuby nehty, aby o něj nepřišel.

user
hodnocení

Noční bohužel dělat nemůžu, je mi 17 let
pohanka*

Třeba tyto brigády - Nabídka práce - Ve středu se roznáší na 2-4 hodiny noviny Kaufland - Mojžíř - věk od 15ti let´na Prace.cz.

Chlumec a okolí - práce brzy ráno plus soboty roznos letáků pro poštu.

Jinak být stále v pozoru a stále hledat, nebo si i zadat životopis a zřídit si hlídacího psa na ,,Práce.cz,, Nabídky pak budou chodit samy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]