Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám teplé ruce po užívání hořčíku proč?

Od: jirka1* odpovědí: 5 změna:

Před tím než jsem začal brát hořčík ze sáčku jsem měl chladnější ruce i v létě a na podzim i v zimě teď ho už beru měsíc a mám dost teplé ruce tak se chci zeptat jestli to je normální nebo je to vedlejší účinek?

Ps: nemám s tím problém ale zajímá mě proč se mě tohle děje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to není pouze Váš dojem a je to pravda, tak se zřejmě zlepšil Váš krevní oběh, ruce jsou prokrvenější a teplejší. Zdravím!

doplněno 04.02.16 19:14:

Nemáte zač.

jirka1*
hodnocení

děkuji za pozitvní odpovědi*pivo*:)

hodnocení

0x

Hořčík dokáže podporovat správný tok krve v krevním řečišti. Podílí se na transportu cukrů do buněk a zlepšuje využití kyslíku v nich. Lepší prokrvení rukou znamená i jejich lepší prohřátí. Zdroj: magnesium.cz/...

hodnocení

0x

Hořčík ja záhadný. Já jsem po něm pohybově aktivnější, méně líná a cvičení má rychlejší účinky. Ale když jsem to psala doktoru farmacie, který se perfektně vyzná v metabolických pochodech lidského těla, tak mi odepsal nějaké žvásty, nepřímo, že to není možné. Jenže já brala týden místo hořčíku omylem Acylpyrin, a poznala jsem, že se účinky nedostavily. Takže placebo to není...

Ty ruce Vám závidím, zrovna dneska jsem jak sněhulák, a to tu sedím v 23°C v mikině *bzum*

naurfrago, já to mám také tak jako vy. Nemůžu se zahřát. Znám a udělala jsem všechno pro to, abych se zahřála (horký čaj, polívka, hrubé ponožky, deka, termofor), na teploměru 23ºC, bez horečky a bylo mi pořád zima. Asi něco bylo ve vzduchu. *zed* Tak si říkám, jestli v tom vzduchu nevisela facka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]