Nejste přihlášen/a.
Jako zpěvačka je dobrá, ale to je vše, jako osobnost je mi značně nesympatická. Ohání se vírou a přitom střídá manžely a milence jako ponožky a zviditelňuje se s politiky.
Kdysi sem ji měl hodně rád ale od tý doby co se začala paktovat s politikama a všude zdůrazňovat pochybný sluníčka a srdíčka ji nesnáším.
Jen proto,že věří,tak se má trápit v nefungujícím vztahu nebo žít odděleně.to je trochu radikální pojetí víry,nebo to nejde věřit a žít šťastně?to k víře patří,sebetrýznění?a politika?má snad taky právo na názor,jako každý...takže za mě,nevadí mi,neviděla jsem jí ožralou ani nahou,ani jejího syna...což je dneska vyjímka.
Osobně jako člověka ji také nemusím. Jako zpěvačka, kdyby ale méně ječela by mi přišla velmi dobrá.
Já z ní totiž cítím faleš, to její hysterické "lidičky mám vás ráda" jsem jí nikdy nevěřila.
Její soukromý život mě nezajímá, není to moje sestra.
Pořád je v ní něco romského, něco zrádného, lituju ale je to tak. Když už tedy mám mít nějaký názor. Má velký talent, je určitě megastar, do státní pokladny přispívá nemalými daněmi, ale na druhou stranu by měla mírnit své až hysterické chování.
Zde například na konci vystoupení opět zbytečně výskala a působilo to trapně, myslím že ano. S takovými světovými esy jako jsou Alexandrovci.
Lucie Bílá & Alexandrovci - Most přes minulost
Lucii Bílou jsem poprvé viděla a mluvila s ní, v r. 1988. když Petr Hanig, její kapelník, přijel do Ostravy představit ji na agentuře, podepsat smlouvu a naplánovat další "šňůru". Vůbec nevadí, že o ní mluví lidé všelijak, že z ní "vybírají chutě". Má můj hluboký obdiv a mou úctu. Z toho střeleného, střapatého děvčete vyrostla krásná, úspěšná, sebevědomá a dokonalá umělkyně, které si váží všichni, kdo s ní kdy pracovali a pracují dodnes.
Než tu začnete drbat a pomlouvat to očem se jen domníváte tak vám poradím Zameťte si před vlastním prahem.
Danys ,,Jeji vřískáni" Za co dostala tolik Slaviku? Ostatně mne se nelíbí opery a nikdy bych to nenazval vrzání,kvičení...A Wasube,, Pořád je v ní něco romského, něco zrádného"
Kolik má za sebou skandálu,stará se v nadaci o nemocné děti..........
pepr za co teda si Slavici udělují? Myslíš že já co jsem zpíval ve škole třicátýdruhý hlas a měl dvojky z chování bych toho Slavíka mohl dostat?
@karel21: Ale slavíci nejsou ceny za nejlepší zpěv.
Slavík je anketa popularity. A to je něco jiného než cena za největší hlasový rozsah nebo nejhodnotnější písně. I když i to samozřejmě hraje při rozhodování roli. Ta cena je právě spíš za to sluníčkové vystupování a "lidičky mám vás ráda".
Je vic zpěvaček, které umí skvěle zpívat. I líp než Bílá, ale neangažují se tolik veřejně jako ona.
Bílá je zkrátka nejvíc vidět. A taky kreslí nejvíc srdíček do vzduchu. Tak je holt nejpopulárnější.
Myslíte proč pořád vyhrává ankety? Protože Gott má nejukázněnější fanoušky, kteří nelitují čas a dají mu v každé anketě/soutěži svůj hlas. A taky už je má dlouho, velkou část ještě z předrevolučního období. Ti jsou zvyklí hlasovat všude kde se objeví.
Tím nechci snížit hodnotu jeho zpěvu. Zpívat umí a i mě se některé jeho písničky líbí. Ale na koncert nepůjdu a ani hlas mu v žádné anketě nedávám.
Což vlastně platí i pro tu zde probíranou Bílou.
Pepř, jak to myslíte, že někdo není vidět. Nemůže to být tím, že si lidi někoho žádají, za někoho jsou ochotni zaplatit vysoké vstupné? A kdyby byl/a sebelepší zpěvák, lidi na koncert nepříjdou a na televizi se nebudou dívat, když umí jen zpívat, ale to všechno okolo, pro co jsou někteří žádání, to neumí. Vím, jak to chodí, zprostředkovávala jsem zpěváky i skupiny. A taky vím, jak to vypadá, když pořadatel na poslední chvíli koncert zruší, přes velké náklady na přípravu. Odmítne, protože neprodal lístky. Produkci + všechny další náklady by nezaplatil. Není to tím, že je někdo angažovaný nebo je vidět nebo jakože ho ti slavní mezi sebe nepustí. Je to tím, že nějkdo je žádaný, že ho lidé chtějí, že jsou ochotni za něho, jeho zpěv, zaplatit.
... když umí jen zpívat, ale to všechno okolo, pro co jsou někteří žádání, to neumí.
No šak v tom si neodporujeme. Bílá zpívat umí, ale navíc umí ty "srdíčka do vzduchu". Tak je holt žádanější.
Já jsem se jen kolegovi snažil vysvětlit, že Slavík není soutěž a největší hlasový rozsah nebo o nejčistší tón a to, že někdo umí zpívat ještě nezaručí to, že bude umístěný na špici ve Slavíkovi.
taky patřím do kategorie lidí , kteří ji nemusí. Pro mne byla , je a bude naše největší zpěvačka Věra Špinarová, nejenom svým obrovským hlasovým projevem ,ale i se svou skromností a uměním na nic si nehrát.CHápu že je vždy problém utajit svůj osobní život pokud jsem známá osobnost a nám nepřísluší jakékoliv kritiky, tudíž otázka zní: Máte rádi Lucií Bílou? moje odpověd zní - NE
Korino, tak teda k té Špinarové se přidávám všemi deseti. A je mi úplně jedno jestli je tlustá a jestli pila. A abych pravdu řekla, rozhodně ji stavím před paní Bílou. Nenapadlo mne to přirovnávat, ale protože jste ji vzpomněla, tak sama za sebe mohu říci, že když vidím na jevišti ji, tedy z televizních záznamů, tak kam se na ni hrabe Lucie. I když je malá a při těle a není vůbec "sexy" nastrojená jako Lucie, tak z ní vyzařuje něco tak čarovného, co Lucie teda nemá, ani kdyby se rozkrájela. A hlasem je mi také daleko příjemnější, protože z ní to tryská přirozeně a nemusí u toho kroutit pusou, ani používat jinou mimiku, či kostýmy pečlivě vymyšlenými na efekt. Prostě ona se postaví a zpívá. A zpívá celým tělem, duší a tak dál...
Ano, Špinarová je skutečně velká zpěvačka. Podle mne strčí do kapsy všechny ostatní, včetně Helenky V. Asi o to nestála, aby byla zvolena "slavíkem". Nebo byla neprávem opomíjena médii. Nevím, ale rozhodně bych já hlasovala pro ni.
Ráda mohu mít člověka, kterého znám. Lucie je talentovaná zpěvačka. Mám ráda její umělecký projev. Takže já mám ráda její zpěv, ale jako člověk je pro mne neznámou osobou. Žádné drby o ní nečtu, pokud na ně nechtěně nenarazím v televizi a to raději nechci vnímat, abych si o ní nemusela kazit dojem. A i když se to občas stane, velice rychle na to zapomenu. není součástí mého života, je to umělkyně, která má svou profesi a tu vykonává dobře. Nepřemýšlím o ní nikdy, ale ráda poslouchám její zpěv. Ale tak to mám se všemi ostatními. Až na jednoho člověka. Ale ten není Čech a není to zpěvák, ale herec...
Kdo jste, že neznáte tolika let nejlepší zpěvačku v ČR, která má tolika zlatých Slavíků?
Pokud nejste z ČR, tak zde
určeno pro plamen,
omlouvám se, že jsem to nenapsal.
milane já vím, že reagováno bylo na toto: suzy -
Až na jednoho člověka. Ale ten není Čech a není to zpěvák, ale herec...
Musí se psát jasně komu se odpovídá, tedy jeho nick, jinak právě dochází často k omylům.
Hejkale, plamen reagovala na příspěvek suzy nad sebou o herci, kterého nesnáší, to tam vidíte. Bohužel ne vždy je jasné na čí příspěvek se reaguje.
Plamen, ráda bych, ale nemůžu. Zkoušela jsem najít tady dostupné informace, abych mohla svou averzi vysvětlit a podložit. Ale nejsou zde k dispozici. Tak se raději zdržím a nebudu říkat o koho jde. Mohlo by se na mou hlavu snést úplné krupobití, protože ho tady každý zná a určitě obdivuje. A já vůbec netoužím po tom, abych musela své mínění obhajovat.
Kto počúva Lucii Bílou má zaručene zodratý "volume" gombík.Ona je buďto potichu alebo vrieska ako vysavač.Každá pesnička tak v jej podaní končí-viď Ave Maria.Hlasový prejav mi príjde veľmi nasilu aj keď to nakoniec dá.Je to celé tak ako prejav hysterickej ženskej-aj keď to navonok tak nieje.Oveľa ženskejšie mi prijde prejav od Melanie Thornton a to už je z iného súdka.Na obhajobu dodávam že zosnulá Melanie už nemá šancu Vás presvedčiť do budúcna svojimi kvalitami.Ja osobne ju mám za etalón ženského prejavu-spevu.
Spíž mě zaráží jak lidé přemýšlí.Podobný názor jsem slyšela od známé(slovenky)když se volil prezident.Ptala jsem se"a co tak Kňažko?"a odpověděla mi"...prý je věřící a tolikrát se rozvedl a beztak se ani modlit neumí..."čuměla jsem jak puk,že tohle rozhoduje v mysli lidí.Stejně tak jsem nedávno pochopila,že Krnáčová vadí lidem ,hlavně proto,že je slovenka...no Bílá je věřící cikánka,ale rozvedla se a kdo ví jestli se umí modlitpro někoho je to asi důležité.
Vážené kamarádky, přátelé, známí Lucie Bílé, zřejmě nám nebude dělat problém se bavit s neznalýma o kvalitách zpěvu a přednesu, jen si nemístně dovolím vlastní - osobnost se běžně nenaskytne, ona se většinou tvoří postupem věku, zrající. Určitě se nejedná o velikost boty, či podprsenky. Je evidentní, že spousta odepsalo:" Mne její soukromí nezajímá". Tak by mě spíš zajímalo, kdo takovou otázku položí a proč.
Začnu hláškou "Nikdo není dokonalý" nebo " Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem"
Lucie Bílá, to zrovna moje favoritka není, ale obdivuji ji,že se dokázala prosadit a je na výsluní popularity již tolik let. A některé její písničky se mi doslova líbí (Trouba, eSeMeS a duet s panem Gottem).Její hlasový fond si netroufám kritizovat, to radši přenechám hudebním odborníkům.Docela by mně zajímal na to její ječení, jak zde někteří píší, názor hudebního kritika pana Jiřího Černého.A jak to má doopravdy v soukromém životě, to ví jenom ona a okruh lidi, kteří ji znají.Já ji po této stránce neznám, sice by mě to jako "správnou ženskou" docela zajímalo, ale pravdu se nedozvím a bulvární kecy mě nezajímají.Co podsouvá bulvár, ať si každý přebere sám a že už dokázal ublížit několika mediálním lidem, to tu snad nemusím vůbec říkat.Mně na ni nesedí jediná věc a to, že se stále prezentuje jako "diblík".Myslím si, že už je ve věku, kdy to vyznívá trapně.Jinak moji favoritkou č.1 je excelentní zpěvačka paní Špinarová, která bohužel není tak oceňována, jak by si zasloužila.
Ajo1946 trochu byste se mohla vzdělat. Tak Vás rozeberu. Lucie Bílá měla za mlada docela dost různých vztahů. Pak se zamilovala do Petra Kratochvíla, ten jí bohužel opustil s Pavlínou Babúrkovou. Nevím, co ho k tomu vedlo, ale podle mě Lucii dost ublížil. Pak měla vztah s tím mladým hudebníkem, Bártou (moje manželka ho třeba miluje), tak to asi bylo dobrý. Jelikož je nejlepší zpěvačka, tak si poradí v každém případě. Mám jí rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.