Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázíte sportku?

Od: hh39 odpovědí: 10 změna:

Sázíte sportku či jiné soutěže? Už jste v životě někdy něco vyhráli?

Dnes jsem vsadil sportku a uhodnul 2 čísla = nic, jak jinak .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyy
hodnocení

0x

No já bych si vsadila, ale až mi někdo řekne jaká čísla budou zrovna vytažena večer *smich*. To by se mi taková investice vyplatila. Už mám pak i plán, jak bych ty peníze utratila. Akorát je zatím ten malinký zádrhl, že mi ještě nikdo nesdělil, jaká to ty čísla budou *smich*

wasube*

kristyy a proč nenavštívíte nějakou jasnovidku? Nebo nezavoláte do televize do pořadu - volejte věštce?
Profesionál by měl uhádnout čísla ne?
Slibte mu polovinu a třeba to pro Vás udělá...*smich*

kristyy

No už o tom uvažuju ale pořád se nemůžu rozhodnout. Nevím, který je z nich nejlepší *smich* *smich* *smich* *smich*

Mám 2 vážné favority

a to Jolanda a nebo Vlastík Plamínek

ale po zkušenosti s podobnou show, bych ještě prodělala *smich* stream.cz/...

hodnocení

0x

Sportku sázím občasně už léta. Sem-tam něco vyhraju, většinou od 20 do 100 Kč. Jednou jsem vyhrál dokonce celých 650 Kč :-P! Taky jsem vyhrál za 60 Kč v tombole naviják na Jeepa *palec* (dodnes ho nemám namontovaný *hi*).

wasube*

magdone, jste zkrátka dítě štěsteny !
Jsou tací, co ani ten naviják nevyhrají !*ua*

hodnocení

0x

Ne, proč? Už na gymplu v matice jsme se učili, že pravděpodobnost, že vyhrajete hl. výhru, je daleko menší, než že vás porazí auto.

Vyhrál jsem na několika turnajích ve scrabble - tam se nesází, tam se musí myslet hlavou. Člověk má z té výhry pak větší radost a navíc ta pravděpodobnost je daleko vyšší, když se to umí...

wasube*

quentosi, jste Vy to ale suchar !*cert*
Slyšel jste vůbec někdy o tom, že naděje umírá poslední?;)

To je vidět, že mě neznáte, v mém okolí platím naopak za smíška...

O tom, že naděje umírá poslední, bych moh sám vyprávět, ovšem v tomto případě se to její umírání pěkně prodraží *smich*

wasube*

Tak ještě zbývá naděje že vyhrají druzí a Vy jste jim na to rád přidal...to Vás neláká?
Mít radost z uspěchů jiných?*ua*

korina*

Sportku nesázím ale občas si dám 10 štastných.Nevyhrávám velké částky ale je to tak na té bázi- nvyhrávám ale neprodělávám. nejvyšší jediná částka byla 4.000, jinak od 40 kč do 500. Baví mne to vzrušení před tahem jak to bude dnes? v roce 1976 jsem ve sportce chytla tehdy druhou cenu , pět čísel a to šesté bylo 12 a já měla 13ku. tehdy byla výhra ovlivněná počtem vkladatelů a počtem stejných čísel.týden před tím byla druhá cena 132.000 a já měla při vším štěstí smůlu.výhra činila 6.360-.koupili jsme si čerpadlo ke kotli, byla jsem měsíc před třetím porodem , tak nějaké věci na mimi, manžel si koupil drahé sako a bylo po výhře. Do dnes si pamatuji na to očekávání kolik to hodí?to už bude ted v březnu 40 let.Tak to jsou moje výhry, ale byly i jiné nikoliv ve sportce.Jinak taky mám představu co bych s tím provedla jo snít je krásné!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]