Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych uspořádat narozeninovou párty ale nevím jaký program tam mám zapojit,byla bych ráda kdyby ste mi poradili co.
prosím mi nepište bowling to už měla spousta lidí předemnou nechci to opakovat
DĚKUJU
Hosté budou ve věku 12-13-14
K čemu program?
Oslavenec by si měl pozvat hosty, s kterými si má co říct.
Pak není potřeba vymýšlet, čím děti zabavit.
___
Mně tyhle programy na různé dětské oslavy přijdou kontraproduktivní, dala bych prostor dětské aktivitě a fantazii.
Z dětí, které neustále někdo "baví", vyrostou ti, kteří se tu občas ptají: "Nudím se, co mám dělat?"
ivzez: přesně tohle ale ta hra dělá - je to vlastně sada různých kreativních úkolů pro dvojice hráčů. Jen to dává ten impuls, nasměruje děcka k tomu aby tupě neseděly a nevymýšlely hlouposti typu "kdo už kouřil a kdo to dnes zkusí"...
A je u toho děsná psina - dodnes vzpomínáme na kamaráda - sto kilo a typ Rumcajs z pralesa - an se snaží pantomimicky své ženě vysvětlit že je primabalerína...
Naše děti si podobné hry vymýšlely samy,
pokud byly potřebné náročnější přípravy,
zapojili jsme se do nich samozřejmě i my.
Mně prostě přijde lepší, když si děti dokáží program či aktivity vymyslet samy » musí znát své kamarády, vědět, co mají rádi, vybrat, co by mohlo zajímat všechny pozvané (a improvizovat, když se "netrefí"), zvolit, koho pozvat, zvažovat, co (ne)mohou zvládnout, hledat způsob, jak něco připravit, udělat, zorganizovat, odhadnout čas, ...
Takové děti nevědí, co je nuda, ani nečekají, kdo je čím zabaví... A ten pocit, když přípravu zvládnou, je podle mne pro děti úžasná zkušenost (naše děti to ohromně bavilo)... Pokud bych dětem připravila program sama, nebo jim přinesla nějakou hru, o hodně bych je ochudila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.