Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na oslavu

Od: taconevi odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych uspořádat narozeninovou párty ale nevím jaký program tam mám zapojit,byla bych ráda kdyby ste mi poradili co.:)

prosím mi nepište bowling to už měla spousta lidí předemnou nechci to opakovat:-D

DĚKUJU:)

doplněno 04.02.16 07:09:

Hosté budou ve věku 12-13-14

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak záleží pro koho ta párty má být a kdo mají být hosté...

uska*
hodnocení

0x

Taconeví - napřed napiš věk hostů. Nevíme, zda budeš dělat oslavu pro mateřskou školku a nebo pro domov důchodců.

janka68
hodnocení

0x

Záleží kolik vás bude - pro cca 6-10lidí bych doporučila hru Activity. Párkrát jsme ji použili na rodinných oslavách, a zážitky byly nezapomenutelné. *smich*

taconevi
hodnocení

Dobře zkusím je někde sehnat;)

iz*
hodnocení

0x

K čemu program?

Oslavenec by si měl pozvat hosty, s kterými si má co říct.

Pak není potřeba vymýšlet, čím děti zabavit.

___

Mně tyhle programy na různé dětské oslavy přijdou kontraproduktivní, dala bych prostor dětské aktivitě a fantazii.

Z dětí, které neustále někdo "baví", vyrostou ti, kteří se tu občas ptají: "Nudím se, co mám dělat?"

janka68

ivzez: přesně tohle ale ta hra dělá - je to vlastně sada různých kreativních úkolů pro dvojice hráčů. Jen to dává ten impuls, nasměruje děcka k tomu aby tupě neseděly a nevymýšlely hlouposti typu "kdo už kouřil a kdo to dnes zkusí"...

A je u toho děsná psina - dodnes vzpomínáme na kamaráda - sto kilo a typ Rumcajs z pralesa - an se snaží pantomimicky své ženě vysvětlit že je primabalerína...*smich*

iz*

Naše děti si podobné hry vymýšlely samy,

pokud byly potřebné náročnější přípravy,

zapojili jsme se do nich samozřejmě i my.

Mně prostě přijde lepší, když si děti dokáží program či aktivity vymyslet samy » musí znát své kamarády, vědět, co mají rádi, vybrat, co by mohlo zajímat všechny pozvané (a improvizovat, když se "netrefí"), zvolit, koho pozvat, zvažovat, co (ne)mohou zvládnout, hledat způsob, jak něco připravit, udělat, zorganizovat, odhadnout čas, ...

Takové děti nevědí, co je nuda, ani nečekají, kdo je čím zabaví... A ten pocit, když přípravu zvládnou, je podle mne pro děti úžasná zkušenost (naše děti to ohromně bavilo)... Pokud bych dětem připravila program sama, nebo jim přinesla nějakou hru, o hodně bych je ochudila.

plamen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]