Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Valdice věznice - pravda či lež?

Od: anonymus00kuk odpovědí: 13 změna:
Ahojda , ráda se zajimám o Valdickou věznici je to pro mě zajimavé a magické místo. Tak mě zajímá pár věcí. Chtěla bych se zeptat jak blizko je první dům od zdí věznice? A zda je pravda že po ránu vězňové koukaj přez okno do oken obydlenych domů že to je tak blízko. A taky by mě zajímalo zda neexistuje nějaká kniha o Valdicích o věznici či film? Na uložto nic neni. Jo a škoda že do Valdic nepouští na prohlídku pač by mě to zajímalo. Ale ráda koukam na věznici aspoň z venčí.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

0x

Třeba vás zaujme tohle...

ceskatelevize.cz/...

databazeknih.cz/...

anonymus00kuk
hodnocení

Mooc diky ale nejde mi zo přehrád. Ale skusim to někde stáhnout.

hodnocení

0x

V životě jsem tam nebyl, jen teď, prstem po mapě.

hodnocení

0x

Je skutečně blízko obytných domů. A jen tak pro zajímavost, jeden známý tam pracuje a když mi říkal, jaké dostávají jídlo, tak mě to naštvalo, tak si rozhodně v domovech důchodců s postížením nejedí.

anonymus00kuk
hodnocení

Fakt blízko to musí být vzrůšo tam bydlet. Mě to uplně fascinuje okolí venku na google eart mužu jezdit kolrm dokola .
eivlis*

a ja mam zase kamarada na te "druhe" strane, ktera si podle vas prezira pupky a me zase stvou nazory jako mate vy, protoze je to o tom jidle naprostej nesmysl...

radkapod*
hodnocení

0x

Moje sestra tam bydlí. Jednou říkala že jim ve věznici museli "zastínit" okna, protože viděli normálně na cestu a sprostě pokřikovali na lidi. Tam je v podstatě uprostřed městečka, hned u parčíku kam se chodí s dětmi.

anonymus00kuk
hodnocení

Jaj tak to jo to musí být docela zvláštní tam bydlet . Pač víte vše co se děje atd transporty věznů atd. Jednou jsem potkala v Jičinsky nemocnici chlapa v řetězech uplně zmlacenyho a s nim dva policisti fakt dost ozbrojeny ale z valdic to asi nebylo .Oni tam maj svoje doktoři ne?
ogi

Kdyz vite kde je v Jicine nemocnice, co brani v tom dojit se podivat do tech Valdic? Je to 15 minut chuze.

figurek*
hodnocení

0x

přečtěte si pohádku Jak šel Rumcajs do Kartouz pro včely.

Loupežník Čeliš byl zavřený v Kartouzech, tam co je to vězení a ty Kartouzy byly právě ve Valdicích.

No a na Senamu mapy máte dokonce i street view a panorámu. Tu basu je vidět zblízka.

anonymus00kuk
hodnocení

Jo vyděla jsem pár dokumentu ale na pohádky nejsem pač valdická věznice má od pohádky daleko.

wasube*
hodnocení

0x

Kolik hodin denně tam smíte být na netu? A jak to tam máte se sexem? To nám pro změnu můžete napsat Vy sem.;)

hodnocení

0x

1) blizko je první dům od zdí věznice***36 metrů

2) přez okno do na okna obydlenych domů ***ano, pokud jsou ve vyšších domech, nikoliv z nádvoří.

3) Ale ráda koukam na věznici aspoň z venčí*** tak to tam vše uvidíte nač se ptáte..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]