Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí tento model

Od: ujendys* odpovědí: 4 změna:

kolik stojí nový z obchodu

Kolik stojí tento model

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

399Kč: svet-aut.cz/...

doplněno 04.04.16 17:58:

Nebo tady: srovnanicen.cz/...

Jenže ten první, pane není stejný jako na obrázku. Je to polská verze Rtóčka vyrábená v licenci v polsku a je trochu jiná.

Na obrázku je předpokládám tento bus z větší/... Za lidovou cenu pouze 129kč. Ovšem jen za první zásilku. Další stojí už 420kč. Teoreticky jde posílání dalších zásilek kdykoliv vypovědět, ale asi bych to nerisknul.

Ovšem další cena je až 900kč třeba zde

ronyx*

Máte pravdu - na obrázku tazatele je model ze serie Atlas.
Cena modelů od Atlasu se u modelů z "druhé ruky" liší podle žádanosti - modely žádané mají cenu vyšší, nevyhledávané se dají koupit doslova "za hubičku".
Jinak systému u kolekcí Atlas jsem se taky bál, protože podvodníků se zasíláním zboží, kdy pak nešlo odběry vypovědět, bylo už dost. Dnes už ale vím, že konkrétně u Atlasu tohle opravdu neplatilo - šlo to kdykoli zrušit. Mám známé, kteří tyto modely sbírají a několik z nich mi potvrdilo, že odběr ukončili bez jakýchkoli problémů.

ujendys*
hodnocení

ten na fotce jsem koupil v krabičce za 500kč od kamaráda je to kovový model a říkal že on ho kupoval za 1tis ale pak mi zase někdo jiný říkal že se dá tento sehnat na atlas edition za 130kč tak proto se pídim jak to s cenou opravdu je jestli jsem nakonec neprodělal ale když tu ted vidim ten kovový za 900kč a myslím že je to přesně ten co mám tak jsem za 500kč koupil dobře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]